Menu Mijn account

0x

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,18463169
-2.45%24H

Simpel ZRX kopen bij Bitcoin Meester

Via ons platform kunt u ZRX kopen en verkopen. Ook kunt u kiezen uit meer dan 200 andere cryptovaluta. Voor een overzicht daarvan klikt u op de pagina met koersen & coins. ZRX kopen is slechts een kwestie van een account aanmaken, euro's storten, en deze direct omwisselen voor uw gekozen cryptovaluta.

Grafiek 0x

Wat is ZRX?

ZRX is de munt die hoort bij het 0x protocol. 0x handelt smart contracts af. Dit zijn transacties die gedaan kunnen worden inmenging van derde partijen, alles wordt namelijk op de blockchain vastgelegd en zo wordt eerlijkheid gegarandeerd. De smart contracts zijn gebaseerd op de Ethereum blockchain. Hierdoor kunt u via 0x simpel handelen in andere valuta in de blockchain van Ethereum.

Het 0x protocol is gedecentraliseerd. Dit betekent dat het niet afhankelijk is van een derde partij die de wallets beheert of zich mengt met de handel. De gebruikers kunnen rechtstreeks met elkaar handelen. Het grote voordeel van 0x is dat u zonder toestemming van een derde partij kunt handelen tussen twee gebruikers van het protocol.

Het 0x protocol kan gebruikt worden voor veel verschillende toepassingen, zoals bijvoorbeeld een online marktplaats.

ZRX wordt gebruikt om de personen te betalen die de computerkracht aanbieden om transacties af te handelen. Daarnaast kunnen eigenaren van ZRX stemmen op mogelijke veranderingen en upgrades van de 0x software.

Eenvoudig en snel handelen via Bitcoin Meester

Bij Bitcoin Meester kunt u munten als ZRX kopen. Wij behandelen uw gegevens geheel volgens de richtlijnen van de AVG. Het maken van een account is dus niet alleen snel gebeurd, maar ook veilig. Nadat uw account is geverifieerd kunt u hier euro’s op storten. Dit kan bijvoorbeeld simpelweg via iDEAL. Het gekozen bedrag is binnen enkele minuten beschikbaar. U kunt dan gaan handelen met ZRX of andere coins die Bitcoin Meester aanbiedt. U kunt uw munten beheren in uw wallet of op onze offline server. Als u munten verkoopt betalen wij snel uit. Als u vaker koopt en verkoopt via ons platform wordt uw korting op de transactiekosten hoger.

Is alles duidelijk?

Als u nog vragen heeft dan kunt u die uiteraard stellen, maar wij hebben ook een FAQ pagina opgesteld waarin wij een aantal veelgestelde vragen al beantwoorden. Daarnaast kunt u ook nog onze handleidingen terugvinden. Hierin begeleiden wij u door de stappen om een account aan te maken, uw munten te kopen, of uw Google Authenticator in te stellen. Mocht er iets niet duidelijk zijn, neemt u dan vooral contact op met onze helpdesk

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.