Menu Mijn account

0x

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,84016491
-3.03%24H

Wat is 0x (ZRX)?

0x maakt gebruik van de op Ethereum gebaseerde smart-contract. Het protocol is onafhankelijk en maakt geen onderscheid. Het legt geen kosten op de gebruikers en is in die zin gratis om te gebruiken. 0x is ontwikkeld als een protocol voor het wisselen en verhandelen van tokens, niet als een centrale beurs met een exchange applicatie. Het is volledig gedecentraliseerd. Daarbij is het een publieke infrastructuur dat globaal wordt gefinancierd door belanghebbenden.

Grafiek 0x

0x (ZRX) coin kopen en verkopen

Via ons platform kunt u 0x, ofwel, ZRX coin kopen en verkopen. Daarnaast heeft u keuze uit meer dan 200 verschillende munten, hiervan vindt u het overzicht op de pagina met koersen & coins. Om zrx te kopen hoeft u slechts een account aan te maken. Vervolgens kunt u direct euro's storten en deze omwisselen voor uw gekozen cryptocurrency.

ZRX coin kopen bij Bitcoin Meester

Bij Bitcoin Meester kunt u munten als ZRX coin kopen, hiervoor dient u in het bezit te zijn van een account. Als u dit nog niet heeft dan is het aan te raden om een account aan te maken. Vervolgens kunt tot €100,- handelen per week zonder dat u de verificatiestappen doorloopt. Indien u dit wilt verhogen dient u een verificatieproces te doorlopen waarna uw limiet is verhoogd tot €100.000,- per week. Dit limiet kan worden verhoogd, hiervoor kunt u contact opnemen met onze helpdesk. 
Wanneer u zrx coins heeft aangekocht worden deze bijgeschreven op uw account, hierin zit een wallet geïntegreerd. U hoeft hier dus verder niets mee te doen, u kunt uw 0x coin verkopen wanneer u dat wilt. 
Als u de munten liever op uw eigen wallet bewaard dan kan dat uiteraard ook, munten kunt u gewoon versturen vanaf ons platform.

Is alles duidelijk?

Als u nog vragen heeft dan kunt u die uiteraard stellen, maar wij hebben ook een FAQ pagina opgesteld waarin wij een aantal veelgestelde vragen al beantwoorden. Daarnaast kunt u ook nog onze handleidingen terugvinden. Hierin begeleiden wij u door de stappen om een account aan te maken, uw munten te kopen, of uw Google Authenticator in te stellen. Mocht er iets niet duidelijk zijn, neemt u dan vooral contact op met onze helpdesk

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.