Menu Mijn account

1inch

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,50385635
-5.56%24H

1inch kopen bij Bitcoin Meester via iDEAL

1inch is een van de meer dan 200 verschillende cryptovaluta die Bitcoin Meester aanbiedt. Ook 1inch kunt u eenvoudig kopen met iDEAL. Het enige wat u nodig heeft om te beginnen met handelen is een account. Deze maakt u in enkele minuten aan.

Grafiek 1inch

Wat is 1inch?

1inch is een platform dat zich erop richt om meerdere gedecentraliseerde beurzen te verenigen. Gedecentraliseerde beurzen zijn beurzen waarop geen derde partij de controle heeft over de fondsen en de transacties uitvoert, zoals bijvoorbeeld wordt gedaan op de aandelenbeurs. 1inch verenigt meerdere van deze beurzen in een enkel platform. Dit heet een Decentralized Exchange (DEX) aggregator. Met 1inch heeft de gebruiker zelf controle over uw munten en hoeft deze geen persoonlijke informatie te delen. 1inch verzamelt live de data van verschillende beurzen zoals UniSwap, SushiSwap en 0x. Zo kunnen gebruikers de beste prijzen voor hun crypto en de laagste transactiekosten vinden. Dit zou ook kunnen inhouden dat het loont om eerst de cryptovaluta in een andere valuta om te zetten als tussenstap. Er wordt automatisch de beste route naar de beste prijs berekend.

Waarom 1inch?

Het 1inch platform heeft toegang tot het grootste aanbod van cryptovaluta via verschillende platforms. Daarnaast biedt het platform een hoog niveau van veiligheid.

Het 1inch token hoort bij het platform en kan gebruikt worden om te stemmen over de groei van platform. Op die manier heeft u direct inspraak in de toekomst van 1inch en kunt u meebeslissen over hoe de inkomsten verdeeld worden over de gebruikers van het platform. Uiteraard kan de token ook gebruikt worden om waarde over te dragen. 

Wie zijn de oprichters van 1Inch?

1inch is opgericht door Sergej Kunz en Anton Bukov in de loop van de ETHNewYork hackathon in 2019. De twee kenden elkaar van een livestream van Kunz's YouTube-kanaal (CryptoManiacs), en begonnen samen hackathons uit te voeren, waarbij ze een prijs wonnen tijdens een hackathon in Singapore evenals twee belangrijke onderscheidingen van Ethereum Global. Kunz werkte voor 1Inch als senior developer, leidde projecten bij Mimacom-adviesbureau en werkte vervolgens fulltime bij Porsche in zowel DevOps als cybersecurity. Bukov is momenteel de CTO van 1inch en werkte sinds 2002 in softwareontwikkeling en sinds 2017 in de DeFi-sector aan producten zoals gDAI.io en NEAR Protocol.

1inch kopen en verkopen bij Bitcoin Meester

1inch kopen is bij Bitcoin Meester snel en makkelijk gebeurd na het maken van een account. Nadat uw account is geverifieerd kunt u hier euro’s op storten. Dit kan bijvoorbeeld snel via iDEAL. Het bedrag is binnen een paar minuten beschikbaar. Als u 1inch koopt wordt dit bijgeschreven op uw account met geïntegreerde wallet. U kunt de munten ook in uw eigen wallet bewaren. Als u 1inch of andere munten verkoopt betalen wij snel uit. Indien u vaker koopt en verkoopt via ons platform, neemt de korting op de transactiekosten toe.

Verdere informatie nodig?

Bekijk onze FAQ pagina of onze handleidingen waar wij u begeleiden met het aanmaken van een account, het kopen van munten, of het instellen van uw Google Authenticator. Mocht er iets niet duidelijk zijn, neem dan zeker contact op met onze helpdesk.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.