Menu Mijn account

1inch

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 2,97317080
1.60%24H

Wat is 1 inch (1INCH)?

Het1inch is een gedecentraliseerde exchange (DEX) -aggregator, die verschillende DEX-en op één platform verbindt. Hiermee kunnen gebruikers de meest efficiënte swaproutes tussen alle platforms vinden. Een DEX-aggregator elimineert de noodzaak voor handmatige controle, waardoor het ruilen op DEX's efficiënter wordt. 1 Inch werkt door liquiditeit van verschillende DEx's te betrekken. Dit betekent dat ze gebruikers in de kortst mogelijke tijd betere tokenswaprentes kunnen bieden dan ze op een enkele DEX zouden kunnen vinden.

Grafiek 1inch

1inch is een relatief jong project en werd pas gelanceerd in augustus 2020 na een financiering van $2,8 miljoen van Binance Labs, Galaxy Digital, Greenfield One, Libertus Capital, Dragonfly Capital, FTX, IOSG, LAUNCHub Ventures en Divergence Ventures.

In december 2020 lanceerde 1inch zijn eigen 1INCH-governance-token en sindsdien wordt het 1inch-netwerk bestuurd door een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO).

1 Inch coin kopen en verkopen met euro's

Bij Bitcoin Meester bieden we handel aan in meer dan 200 verschillende cryptocurrencies, waaronder 1 Inch (1INCH) coin. Alle cryptocurrencies die wij aanbieden op ons platform kunt u eenvoudig kopen en verkopen met euro's en betalen kan middels iDeal. Naast 1INCH bieden we ook andere cryptocurrencies aan. Wat dacht u bijvoorbeeld van The Sandbox (SAND), Cardano (ADA) of XRP? Het enige wat u nodig heeft om te beginnen met handelen is een account, deze maakt u aan binnen enkele minuten.

Wie zijn de oprichters van 1Inch?

1inch is opgericht door Sergej Kunz en Anton Bukov in de loop van de ETHNewYork hackathon in 2019. De twee kenden elkaar van een livestream van Kunz's YouTube-kanaal (CryptoManiacs), en begonnen samen hackathons uit te voeren, waarbij ze een prijs wonnen tijdens een hackathon in Singapore evenals twee belangrijke onderscheidingen van Ethereum Global. Kunz werkte voor 1Inch als senior developer, leidde projecten bij Mimacom-adviesbureau en werkte vervolgens fulltime bij Porsche in zowel DevOps als cybersecurity. Bukov is momenteel de CTO van 1inch en werkte sinds 2002 in softwareontwikkeling en sinds 2017 in de DeFi-sector aan producten zoals gDAI.io en NEAR Protocol.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.