Menu Mijn account

Veilig en snel Crypto
kopen en verkopen

Open een account

Hoe werkt het?

Allereerst moet u een account aanmaken. Zodra u dit hebt gedaan, kunt u euro's op uw account storten. Het storten van de euro's kan o.a. met iDeal! Nadat u euro's hebt gestort op uw account, kunt u direct bitcoins kopen en cryptovaluta aanschaffen. Laat u de munten in uw account? Verkoopt u de munten weer of wilt u ze ergens anders heen sturen? Dat is volledig aan u!

Open een account
  • In Nederland gevestigd

    Wij zijn een in Nederland gevestigd bedrijf. U weet met wie u zaken doet en we hebben een Nederlandstalige helpdesk die u per e-mail, chat of per telefoon te woord staat.

  • Snel en makkelijk

    In uw account kunt u gemakkelijk crypto kopen. Uw digitale valuta is na aankoop direct zichtbaar in uw account, zonder vertraging. Wilt u uw digitale valuta verkopen en laten uitbetalen op uw bankrekening? Wij betalen dezelfde dag uit!

Wij zijn door 865 klanten beoordeeld

Goede overzichtelijke site en makkelijk…

Goede overzichtelijke site en makkelijk om mee te werken

Roberto Barbolina 

Geld overgemaakt,maar het duurde best…

Geld overgemaakt,maar het duurde best lang voor dat het op mijn accound zichtbaar was,gemaild met bitcoinmeester en kreeg direkt antwoord dat er storing was.Ik kreeg mooi compensatie van bitcoinmeest...

Arda alpay 

Gebruik het platform nu 2 jaar !

Gebruik het platform nu 2 jaar, en altijd goed ervaringen. Inderdaad zijn de fees wat aan de hoge kant, maar de kwaliteit en service zijn erg goed. Dit is ook heel wat waard, en het bedrijf zit in Ned...

Mulder  

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen