Menu Mijn account

Veilig en snel Crypto
kopen en verkopen

Open een account

Hoe werkt het?

Allereerst moet u een account aanmaken. Zodra u dit hebt gedaan, kunt u euro's op uw account storten. Het storten van de euro's kan o.a. met iDeal! Nadat u euro's hebt gestort op uw account, kunt u direct bitcoins kopen en cryptovaluta aanschaffen. Laat u de munten in uw account? Verkoopt u de munten weer of wilt u ze ergens anders heen sturen? Dat is volledig aan u!

Open een account
  • In Nederland gevestigd

    Wij zijn een in Nederland gevestigd bedrijf. U weet met wie u zaken doet en we hebben een Nederlandstalige helpdesk die u per e-mail, chat of per telefoon te woord staat.

  • Snel en makkelijk

    In uw account kunt u gemakkelijk crypto kopen. Uw digitale valuta is na aankoop direct zichtbaar in uw account, zonder vertraging. Wilt u uw digitale valuta verkopen en laten uitbetalen op uw bankrekening? Wij betalen dezelfde dag uit!

Wij zijn door 865 klanten beoordeeld

Goede site

Goede site, duidelijk Grafiek van betreffende gekochte munteenheid mag wel wat groter/uitgebreider. Geef bij het aanmelden aan dat bij kleinere bedragen niet het gehele registratie proces moet worden...

Customer 

Van harte aanbevolen !

Via een kennis leerde ik van BitcoinMeester & na me aangemeld te hebben kon ik er snel gebruik van maken. Mede door de vele aanwijzingen op de site en de vele bevestigingsmails, leer ik zo deze Nederl...

Anne Westenbrink 

Eenvoudig en snel

Eenvoudig en snel

M.Fuld 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen