Menu Mijn account

Veilig en snel Crypto
kopen en verkopen

Open een account

Hoe werkt het?

Allereerst moet u een account aanmaken. Zodra u dit hebt gedaan, kunt u euro's op uw account storten. Het storten van de euro's kan o.a. met iDeal! Nadat u euro's hebt gestort op uw account, kunt u direct bitcoins kopen en cryptovaluta aanschaffen. Laat u de munten in uw account? Verkoopt u de munten weer of wilt u ze ergens anders heen sturen? Dat is volledig aan u!

Open een account
  • In Nederland gevestigd

    Wij zijn een in Nederland gevestigd bedrijf. U weet met wie u zaken doet en we hebben een Nederlandstalige helpdesk die u per e-mail, chat of per telefoon te woord staat.

  • Snel en makkelijk

    In uw account kunt u gemakkelijk crypto kopen. Uw digitale valuta is na aankoop direct zichtbaar in uw account, zonder vertraging. Wilt u uw digitale valuta verkopen en laten uitbetalen op uw bankrekening? Wij betalen dezelfde dag uit!

Wij zijn door 865 klanten beoordeeld

Snel en accuraat!!

Snel en accuraat!!

Johan Van oest 

Bux is voor mij als beginner makkelijk…

Bux is voor mij als beginner makkelijk te begrijpen. Met een minimale inleg kun je starten en zowel geld storten als opnemen is geen enkel probleem. Ik raad iedereen aan die pas begint te kiezen voor ...

M van boeckholtz 

Trading platform met lage fees.

Trading platform met lage fees. Bieden zelf ook veel verschillende wallets aan en dat is wel makkelijk. Het versturen van crypto vanaf de wallets van bitcoinmeester.nl gaat ook erg gemakkelijk en is...

Bernardo  

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen