Menu Mijn account

Veilig en snel Crypto
kopen en verkopen

Open een account

Hoe werkt het?

Allereerst moet u een account aanmaken. Zodra u dit hebt gedaan, kunt u euro's op uw account storten. Het storten van de euro's kan o.a. met iDeal! Nadat u euro's hebt gestort op uw account, kunt u direct bitcoins kopen en cryptovaluta aanschaffen. Laat u de munten in uw account? Verkoopt u de munten weer of wilt u ze ergens anders heen sturen? Dat is volledig aan u!

Open een account
  • In Nederland gevestigd

    Wij zijn een in Nederland gevestigd bedrijf. U weet met wie u zaken doet en we hebben een Nederlandstalige helpdesk die u per e-mail, chat of per telefoon te woord staat.

  • Snel en makkelijk

    In uw account kunt u gemakkelijk crypto kopen. Uw digitale valuta is na aankoop direct zichtbaar in uw account, zonder vertraging. Wilt u uw digitale valuta verkopen en laten uitbetalen op uw bankrekening? Wij betalen dezelfde dag uit!

Wij zijn door 865 klanten beoordeeld

Goede en duidelijke site.

Goede en duidelijke site. Jammer dat bitcoinmeester (nog) geen app heeft. Ik beveel deze site aan.

Huskarl 

Het is een erg goede site met…

Het is een erg goede site met vriendelijk personeel die ons helpt met onze vragen over de cryptomunten, ik ben erg tevreden over ze

Nico Cranendonk 

What you see, is what you get!

Eerlijk, duidelijk, what you see is what you get. Dat miste ik nog in Nederland. En fijn natuurlijk gewoon in Holland je muntjes kopen. Bitcoinmeester is top!

Jeroen C. Andreasen 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen