Menu Mijn account

Veilig en snel Crypto
kopen en verkopen

Open een account

Hoe werkt het?

Allereerst moet u een account aanmaken. Zodra u dit hebt gedaan, kunt u euro's op uw account storten. Het storten van de euro's kan o.a. met iDeal! Nadat u euro's hebt gestort op uw account, kunt u direct bitcoins kopen en cryptovaluta aanschaffen. Laat u de munten in uw account? Verkoopt u de munten weer of wilt u ze ergens anders heen sturen? Dat is volledig aan u!

Open een account
  • In Nederland gevestigd

    Wij zijn een in Nederland gevestigd bedrijf. U weet met wie u zaken doet en we hebben een Nederlandstalige helpdesk die u per e-mail, chat of per telefoon te woord staat.

  • Snel en makkelijk

    In uw account kunt u gemakkelijk crypto kopen. Uw digitale valuta is na aankoop direct zichtbaar in uw account, zonder vertraging. Wilt u uw digitale valuta verkopen en laten uitbetalen op uw bankrekening? Wij betalen dezelfde dag uit!

Wij zijn door 865 klanten beoordeeld

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling, gewoon goed !

Herman Thus 

Ik vind het een prima site

Ik vind het een prima site, in ieder geval beter dan litebit véél beter zelfs! Ik zou de hele top 100 coins aanbieden als ik jullie was geweest dan hebben de klanten sowieso waar ze voor komen. Ik h...

Tom kuchler 

Duidelijke site met veel coins

Duidelijke site met veel coins. Details over de markt zijn beknopt en de site is niet te koppelen aan externe portfolio apps alhoewel dat wel in hun faq staat. De eigen app doet wat ie adverteert maar...

Dominique Hoogduin 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen