Menu Mijn account

Veilig en snel Crypto
kopen en verkopen

Open een account

Hoe werkt het?

Allereerst moet u een account aanmaken. Zodra u dit hebt gedaan, kunt u euro's op uw account storten. Het storten van de euro's kan o.a. met iDeal! Nadat u euro's hebt gestort op uw account, kunt u direct bitcoins kopen en cryptovaluta aanschaffen. Laat u de munten in uw account? Verkoopt u de munten weer of wilt u ze ergens anders heen sturen? Dat is volledig aan u!

Open een account
  • In Nederland gevestigd

    Wij zijn een in Nederland gevestigd bedrijf. U weet met wie u zaken doet en we hebben een Nederlandstalige helpdesk die u per e-mail, chat of per telefoon te woord staat.

  • Snel en makkelijk

    In uw account kunt u gemakkelijk crypto kopen. Uw digitale valuta is na aankoop direct zichtbaar in uw account, zonder vertraging. Wilt u uw digitale valuta verkopen en laten uitbetalen op uw bankrekening? Wij betalen dezelfde dag uit!

Wij zijn door 865 klanten beoordeeld

Overzichtelijk platform met duidelijk…

Overzichtelijk platform met duidelijk aangegeven informatie. Top voor Belgische crypto liefhebbers want je kan met bankcontact betalen! Ook een heel divers aanbod van coins! A+

Cedric D. 

BCM is de eerste site die ik 's morgens opstart...

Door BCM kon ik na heel lang twijfelen veilig instappen en leer ik kopen en handelen. BCM is deeerste site die ik 's morgens opstart en de laatste die ik 's avonds sluit.

Carla Baanders 

Zeer tevreden

Prima ervaringen met ze al diverse munten hier gekocht! snel antwoord op vragen per mail en erg klantvriendelijk . Ook groot aanbod aan munten en de prijzen zijn alles bij elkaar niet veel hoger dan ...

Heer Visser 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen