Menu Mijn account

Veilig en snel Crypto
kopen en verkopen

Open een account

Hoe werkt het?

Allereerst moet u een account aanmaken. Zodra u dit hebt gedaan, kunt u euro's op uw account storten. Het storten van de euro's kan o.a. met iDeal! Nadat u euro's hebt gestort op uw account, kunt u direct bitcoins kopen en cryptovaluta aanschaffen. Laat u de munten in uw account? Verkoopt u de munten weer of wilt u ze ergens anders heen sturen? Dat is volledig aan u!

Open een account
  • In Nederland gevestigd

    Wij zijn een in Nederland gevestigd bedrijf. U weet met wie u zaken doet en we hebben een Nederlandstalige helpdesk die u per e-mail, chat of per telefoon te woord staat.

  • Snel en makkelijk

    In uw account kunt u gemakkelijk crypto kopen. Uw digitale valuta is na aankoop direct zichtbaar in uw account, zonder vertraging. Wilt u uw digitale valuta verkopen en laten uitbetalen op uw bankrekening? Wij betalen dezelfde dag uit!

Wij zijn door 865 klanten beoordeeld

Vlotte website met super snelle support

Heerlijke website! Ziet er strak uit en werkt super vlot. Ook als je een vraag hebt wordt er direct op je antwoord gereageerd (dit was binnen 5 minuten). Ook een super service dat je munten kan omzett...

Nick S. 

Makkelijke en snelle interface van de…

Makkelijke en snelle interface van de app

Klant 

Bitcoinmeester is er een goede…

Bitcoinmeester is er een goede zakenpartner. De wisselkoersen zijn duidelik en het afgandelen van transactionen gebeurt snel zodat je of snel en eerlijk je altcoins hebt of in het geval dat je geld no...

Reiner 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen