Menu Mijn account

Veilig en snel Crypto
kopen en verkopen

Open een account

Hoe werkt het?

Allereerst moet u een account aanmaken. Zodra u dit hebt gedaan, kunt u euro's op uw account storten. Het storten van de euro's kan o.a. met iDeal! Nadat u euro's hebt gestort op uw account, kunt u direct bitcoins kopen en cryptovaluta aanschaffen. Laat u de munten in uw account? Verkoopt u de munten weer of wilt u ze ergens anders heen sturen? Dat is volledig aan u!

Open een account
  • In Nederland gevestigd

    Wij zijn een in Nederland gevestigd bedrijf. U weet met wie u zaken doet en we hebben een Nederlandstalige helpdesk die u per e-mail, chat of per telefoon te woord staat.

  • Snel en makkelijk

    In uw account kunt u gemakkelijk crypto kopen. Uw digitale valuta is na aankoop direct zichtbaar in uw account, zonder vertraging. Wilt u uw digitale valuta verkopen en laten uitbetalen op uw bankrekening? Wij betalen dezelfde dag uit!

Wij zijn door 865 klanten beoordeeld

Snel en accuraat inzicht in de markt ontwikkelingen

Bitcoinmeester is snel, betrouwbaar en goedkoop. De uitgebreide sortering cryptocurrency geeft een goed inzicht in de waarde ontwikkeling en helpt daarmee om snel een juiste beslissing te nemen.

Hendrikus Leferink 

Prima bedrijf

Prima bedrijf, aanrader!

Paul 

Duidelijk eenvoudig en prima service

Heel goede broker en heel makkelijk om te leren en mee te werken. Heb je een probleem dan dan helpen die operatoren je zo snel mogelijk. Ik raad bitcoinmeester aan iedereen aan zeker voor belgen en N...

Koen Benoit 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen