Menu Mijn account

Veilig en snel Crypto
kopen en verkopen

Open een account

Hoe werkt het?

Allereerst moet u een account aanmaken. Zodra u dit hebt gedaan, kunt u euro's op uw account storten. Het storten van de euro's kan o.a. met iDeal! Nadat u euro's hebt gestort op uw account, kunt u direct bitcoins kopen en cryptovaluta aanschaffen. Laat u de munten in uw account? Verkoopt u de munten weer of wilt u ze ergens anders heen sturen? Dat is volledig aan u!

Open een account
  • In Nederland gevestigd

    Wij zijn een in Nederland gevestigd bedrijf. U weet met wie u zaken doet en we hebben een Nederlandstalige helpdesk die u per e-mail, chat of per telefoon te woord staat.

  • Snel en makkelijk

    In uw account kunt u gemakkelijk crypto kopen. Uw digitale valuta is na aankoop direct zichtbaar in uw account, zonder vertraging. Wilt u uw digitale valuta verkopen en laten uitbetalen op uw bankrekening? Wij betalen dezelfde dag uit!

Wij zijn door 865 klanten beoordeeld

Overzichtelijk

Overzichtelijk , makkelijk betalen, secured toegang tot jou rekening. denk alleen dat er teveel coins zijn en dat je door de bomen het bos niet meer zie.

Frans plinck 

Goede weergave op het pc platform

Goede weergave op het pc platform. Ook via de app goed te doen. Ze zijn bij bitcoinmeester snel met reageren als je hulp nodig heb. Het is een NL bedrijf en dat is ook heel fijn.

Dennis Schainck 

Door eigen fout wat mis gegaan

Door eigen fout wat mis gegaan. Contact opgenomen en geweldig snel,netjes en veilig geholpen. Website is ook makkelijk ,duidelijke uitleg. Dank jullie wel bitcoinmeester team.

Customer 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen