Menu Mijn account

Aave

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 73,7754077
-3.18%24H

AAVE kopen met iDEAL via Bitcoin Meester

Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van AAVE. AAVE is simpel aan te kopen en verkopen via Bitcoin Meester. U kunt gemakkelijk geld storten via iDEAL of Bancontact en direct beginnen met handelen. Wilt u nog hulp bij het opzetten van een account of de aan- en verkoop van cryptovaluta? Dan kunt u een van onze medewerkers contacteren via telefoon of chat.

Grafiek Aave

Wat is AAVE?

AAVE is een munt die eerder is opgericht als EHTLend. Deze naam verwees naar het doel van het platform. Het platform is namelijk opgericht om het lenen en uitlenen van cryptovaluta mogelijk te maken. Het is begonnen met de mogelijkheid om Ethereum uit te lenen en is inmiddels ontwikkeld tot een platform om meer dan 20 verschillende soorten crypto uit te lenen. Het AAVE platform biedt de mogelijkheid aan eigenaren van crypto om deze in liquidity pools te stoppen en zo een percentage van de waarde van hun crypto als vast inkomen te realiseren. Het is zo mogelijk voor leners van de crypto om bepaalde transacties te maken als zij een kans in de markt zien.

De token die hoort bij AAVE wordt gebruikt om de rente aan de uitleners te betalen. De munt zelf is ontworpen om de hoeveelheid munten in omloop langzaam omlaag te brengen. Dit wordt deflatoir.

Voordelen van AAVE ten opzichte van andere DeFi platforms

Naast medezeggenschap in de toekomstige ontwikkelingen op het platform biedt AAVE houders van de munt kortingen aan op de tarieven op het platform. AAVE heeft het voordeel dat het een van de eerste platforms was die het aanbieden van dit soort gedecentraliseerde diensten was. Dit wordt Decentralized Finance, of DeFi, genoemd. Het heeft een grote variatie aan mogelijkheid voor munten die uitgeleend kunnen worden. 

Naast deze voordelen biedt het ook andere opties, zoals leningen op bijzonder korte termijn en de mogelijkheid voor de leners van crypto om te wisselen tussen vaste en variabele rentebetalingen op hun lening. 

Eenvoudig en snel handelen via Bitcoin Meester

AAVE kopen doet u gemakkelijk via Bitcoin Meester. Heeft u al een account? Dan kunt u direct aan de slag met AAVE kopen! Heeft u nog geen account? Geen zorgen, een account openen kost u slechts enkele minuten. Heeft u hulp nodig bij het openen van een account? Dan zitten onze helpdesk medewerkers voor u klaar. Onze helpdesk is 7 dagen per week te bereiken via e-mail. Indien uw voorkeur uitgaat naar telefonisch contact is dit ook mogelijk. Onze medewerkers zijn via telefoon of via de chat te bereiken op werkdagen tussen 09:00-17:00 uur. 

Heeft u nog andere vragen of wil u zich meer verdiepen? Kijk dan ook eens op ons blog of kijk eens tussen de veelgestelde vragen.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.