Menu Mijn account

Acala Token

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,12979667
-0.79%24H

Acala (ACA) kopen met iDEAL

Bent u op zoek naar een snelle, veilige en eenvoudige manier om Acala (ACA) te kopen met iDEAL? Dan bent u bij Bitcoin Meester aan het juiste adres. Door een account aan te maken op ons platform krijgt u toegang tot de handel in meer dan 200 verschillende cryptovaluta zoals Acala. ACA kopen gaat gemakkelijk en snel met iDEAL.

Grafiek Acala Token

Wat is Acala?

Acala is het DeFi netwerk van Polkadot. Dit houdt in dat je als Acala gebruiker toegang krijgt tot de op Polkadot gebaseerde token, Polkadot-native gedecentraliseerde stablecoin, Polkadot-ecosysteem tokens en coins van andere blockchains zoals Bitcoin, Ethereum en andere netwerken. Acala is een layer-1 slim contract platform dat schaalbaar, Ethereum-compatibel en geoptimaliseerd voor DeFi is met ingebouwde liquiditeit en kant-en-klare financiële applicaties. Het is dus een decentrale alles-in-één oplossing. Acala biedt onder andere een betrouwbare exchange, gedecentraliseerde stablecoin (aUSD) en DOT Liquid Staking (LDOT). 

Wat is het ACA token?

ACA is het utility-token dat het DeFi product van Polkadot aandrijft. ACA ondersteunt de gas-fees, oftewel transactiekosten en slimme contractuitvoering. Tegelijkertijd stimuleert de token node operators om berichten te controleren en door te sturen naar Polkadot door ze te belonen in de vorm van ACA tokens. Zoals de meeste tokens binnen het Polkadot ecosysteem stelt ACA de community in staat om te stemmen op voorstellen en hiermee de ontwikkeling van Acala te stimuleren.

Maak vandaag nog uw Bitcoin Meester account aan!

Acala kopen? Dat kan! Hiervoor heeft u slechts een account nodig. Nadat u enkele stappen heeft doorlopen, zullen wij uw account verifiëren. Wij zorgen dat uw gegevens goed behandeld worden volgens de AVG richtlijnen.

Na verificatie kunt u eenvoudig via iDEAL, Bancontact of een handmatige overschrijving een storting op uw account doen. Vervolgens kunt u onbeperkt cryptovaluta kopen en verkopen. Voor het aan- en verkopen hanteren wij transactiekosten van maximaal 1%. Deze kosten dalen tot 0.10% wanneer vaker handelt. Ook bieden wij de any-to-any functie waarmee u de ene munt voor de andere kunt omwisselen met de helft van de transactiekosten.

Heeft u verder nog een vraag?

U bent altijd welkom om vragen te stellen! De meest gestelde vragen zijn terug te vinden op onze FAQ pagina. Daarnaast hebben wij pagina’s met handleidingen en kunt u informatie over verschillende cryptovaluta vinden op ons blog en in onze kennisbank.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.