Menu Mijn account

AdEx

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,41691887
-3.14%24H

Adex kopen en verkopen wanneer u dat wilt

Bent u op zoek naar een duidelijk overzicht van alle huidige cryptocurrency koersen zoals Adex? Bitcoin Meester is hèt platform om up to date te blijven van de Adex coin en andere wereldwijd geaccepteerde valuta. Makkelijk te gebruiken, betalen via Bancontact of iDeal, en een eigen wallet. Door goed bij te houden wat de coin doet, heeft u altijd inzicht in wanneer u het beste Adex kunt kopen of verkopen. De weergegeven prijzen zijn daarbij inclusief de kosten aan Bitcoin Meester; een eerlijk en transparant overzicht dus!

Grafiek AdEx

Wat is AdEx voor munt?

AdEx staat voor Advertentie Exchange. AdEx is een gedecentraliseerd advertentienetwerk, gebouwd op de Ethereum blockchain. Het is ontworpen om de traditionele digitale advertentiemodellen over te nemen door een transparante, doelgerichte oplossing voor adverteerders, om samen te werken uitgevers. Het AdEx netwerk is geschikt voor alle devices en besturingssystemen. Het draait op de ADX-tokens die worden gebruikt door adverteerders en uitgevers voor het kopen en verkopen van advertenties. 

Maak en activeer een Bitcoin Meester account

Wij behandelen uw gegevens geheel volgens de AVG-richtlijnen. Het aanmaken van een account is daarom niet alleen snel gebeurd, maar ook veilig. Wanneer uw account is aangemaakt en door ons geverifieerd, kunt u hier euro’s op storten. Dit kan bijvoorbeeld eenvoudig via iDeal, waardoor het door u gekozen bedrag binnen enkele minuten beschikbaar is. U kunt dan gaan handelen met Adex of andere coins die op Bitcoin Meester worden aangeboden.Deze beheert u in uw wallet of kan deze op onze offline server laten bewaren. De keuze is aan u. Weet in ieder geval dat wij, indien u gaat verkopen, snel overgaan tot uitbetaling.
Zo heeft u snel profijt van uw digitale werk. Des te vaker u koopt en verkoopt via ons platform, des te hoger uw korting wordt op de wisselkosten.Hierdoor verdient u dus meer op Adex en andere valuta.

Toch nog vragen?

Komt u er niet helemaal uit? Of wilt u simpelweg eerst wat meer informatie voor u begint? Werpt u dan eens een blik op onze pagina met veelgestelde vragen of lees eens onze handleidingen door. Verschillende vragen en onderwerpen worden hierin behandeld over het kopen en verkopen van Adex. Wanneer u toch ergens niet uitkomt kunt u bereiken via: 085 007 6000, via helpdesk@bitcoinmeester.nl of via de chat!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.