Menu Mijn account

Aelf

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,50778627
-4.72%24H

Aelf kopen en verkopen op een snelle manier

Ons laagdrempelig platform maakt het voor beginners en experts mogelijk op een snelle en veilige manier te investeren in cryptocurrencies zoals Aelf coin. Hierbij zijn de prijzen die wij weergeven inclusief de kosten die het veilig maken van de transacties mogelijk maakt. Wat u ziet is wat u krijgt! 

Grafiek Aelf

Wat is Aelf coin voor soort munt?

Aelf noemt zichzelf een besturingssysteem voor blockchains. Zoals Linux voor computers is, wilt Aelf voor de blockchaintechnologie worden. Aelf heeft een main chain en een aantal chains die buiten deze hoofd blockchain werken, de side chains. Door de side chains is de druk op de main chain lager en ligt de werkcapaciteit hoger. Iedere industrie krijgt een eigen side chain die hij zo goed mogelijk kan aanpassen voor zijn branche. De communicatie van verschillende side chains loopt via de main chain.

Eenvoudig en snel een account aanmaken

Beginnen het handelen begint bij een account op Bitcoin Meester. U kunt vandaag nog aan de slag, indien u uw bankrekening laat verifieren via iDeal. Zodra uw account identificatie door ons gecheckt is, kunt u ongelimiteerd cryptocurrencies verhandelen op ons platform. Daarbij is het mogelijk de ene cryptocyrrency te gebruiken, om de andere aan te schaffen. U kunt Elf coin dus bijvoorbeeld ook met Bitcoin kopen en andersom. 

Vragen over account

De antwoorden op de meeste vragen kunt u terug vinden op de FAQ pagina. Maar ook onze handleidingen bieden uitkomst. Indien u ons direct wilt contacten, kan dit via telefoon, mail of chat. Wij staan graag voor u klaar!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.