Menu Mijn account

Aelf

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,28917506
-2.88%24H

Aelf kopen met iDEAL

Bent u op zoek naar een simpele, veilige en snelle manier om Aelf te kopen met met iDEAL? Dan bent u bij Bitcoin Meester aan het juiste adres. Wij maken het mogelijk om meer dan 200 verschillende cryptovaluta te kopen en te verkopen via iDEAL. Het enige wat u nodig heeft om te beginnen met handelen is een account dat binnen minuten is aangemaakt.

Grafiek Aelf

Wat is Aelf?

Aelf noemt zichzelf een besturingssysteem voor blockchains. Een blockchain is een gedeelde database die informatie opslaat in een digitale vorm. Ze spelen een heel belangrijke rol bij cryptovaluta om transacties veilig en decentraal te houden. Aelf wil een open-source besturingssysteem zijn voor de blockchain technologie, een beetje zoals Linux voor dat is voor computers.

 

Aelf werkt met een main chain en een aantal chains die buiten deze hoofd blockchain werken. Deze worden de side chains genoemd. Die zorgen ervoor dat de druk op de main chain lager wordt. Hierdoor ligt de maximale hoeveelheid transacties en data verwerkingen hoger. Iedere branche krijgt een eigen side chain die aangepast kan worden voor de wensen van die specifieke branche. De communicatie van verschillende side chains loopt via de main chain. Dit gebeurt op een manier dat de veiligheid gegarandeerd kan worden.

Met Aelf handelen op Bitcoin Meester

Beginnen het handelen begint bij een account op Bitcoin Meester. U kunt vandaag nog aan de slag. Laat simpelweg uw bankrekening verifiëren via iDEAL. Zodra uw account door ons gecheckt is, kunt u cryptovaluta verhandelen op ons platform. Daarbij is het mogelijk de ene cryptovaluta te gebruiken om de andere aan te schaffen. U kunt Aelf coin dus bijvoorbeeld ook met Bitcoin kopen en andersom. Dit scheelt u in de transactiekosten

Verdere informatie nodig?

Bekijk onze FAQ pagina of onze handleidingen waar wij u begeleiden met het aanmaken van een account, het kopen van munten, of het instellen van uw Google Authenticator. Mocht er iets niet duidelijk zijn, neem dan zeker contact op met onze helpdesk. Heeft u toch nog verdere vragen, dan bieden onze handleidingen uitkomst. Indien u ons direct wilt contacten, kan dit via telefoon, mail of chat. Wij staan graag voor u klaar!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.