Menu Mijn account

Aeron

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,16439
8.80%24H

Koop of verkoop Aeron met Euro's

Aeron gebruikt blockchain om de luchtvaart te verbeteren. Het probleem dat Aeron wil oplossen is dat de grootste oorzaak van ongelukken in de luchtvaart door menselijke factoren komt. Voorbeelden hiervan zijn dat piloten minder ervaring met vliegen hebben dan dat ze aangeven, vliegtuigscholen corrupt kunnen zijn en daardoor pilotenervaring vervalsen of dat vliegtuigscholen verouderde technieken gebruiken om data van studenten te beheren. Volgens Aeron kan dit opgelost worden door het inzetten van blockchain technologie.

 

Grafiek Aeron

Een account aanmaken is het begin

Maak eenvoudig, snel en veilig uw account aan op Bitcoin Meester om te beginnen met handelen. Wij zijn zeer zorgvuldig met uw gegevens en bewaren deze volgens de AVG richtlijnen. Nadat uw account is geverifieerd, kunt u er geld op zetten. Hiermee kunt u Aeron en andere coins aankopen en verkopen. Bekijk alle beschikbare coins die we aanbieden. Deze worden veilig opgeslagen op onze hardware / offline wallets, maar u kunt er ook voor kiezen om ze in uw eigen wallet op te slaan. 

 

Koop of verkoop Aeron en andere cryptocurrency's

Aan de slag gaan is heel eenvoudig. Zet gewoon een door u gekozen eurobedrag over naar uw account en begin Aeron, Bitcoin of andere cryptocurrency te kopen en verkopen voor de huidige prijs. Bij Bitcoin Meester proberen we handelen in cryptocurrencies zo gemakkelijk en veilig mogelijk te maken. Het is aan u om de coins in uw account te bewaren of ze ergens anders naartoe te sturen. U kunt elke gewenste keuze maken. U kunt beginnen met handelen wanneer u maar wilt. Dat is het mooie van investeren in cryptocurrencies. Bovendien kunt u bij Bitcoin Meester coins van de ene cryptocurrency gebruiken om een ​​andere cryptocurrency te kopen. Start daarom vandaag nog!

Meer weten?

Op onze FAQ pagina en in onze handleidingen kunt u veelgestelde vragen beantwoord krijgen. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen per mail, chat of telefoon. Wij helpen u graag verder met handelen in de toekomst!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):
1000


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.