Menu Mijn account

Aeternity

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,11774
-4.53%24H

Aeternity kopen en direct in uw wallet?

Wanneer u aan de slag gaat met het handelen in cryptocurrencies en daarbij Bitcoin Meester kiest als platform, bent u zeker van een transparante prijs. Geen verassingen achteraf dus! De prijzen zijn inclusief de vergoeding aan Bitcoin Meester en is maximaal 1.5% van uw transacties. Deze kan echter verlaagd worden tot 0,25% wanneer u tot frequent handelt. Aeternity coin koopt en verkoopt u eenvoudig door deze in uw Aeternity wallet te beheren. Het kopen van AE coin kan snel en makkelijk via iDeal en bij de verkoop bent u gegarandeerd van snelle uitbetaling.

Grafiek Aeternity

Over het Aeternity project

Aeternity is een platform met een innovatief idee om de blockchain voor smart contracts schaalbaar te maken. Het grootste probleem van blockchainprojecten is de schaalbaarheid, ze kunnen vaak geen grote hoeveelheden transacties aan. Aeternity maakt gebruik van smart contracts buiten de blockchain op, waardoor de snelheid en anonimiteit verhoogt wordt. En andere grote innovatie van Aeternity is de implementatie van Oracles. Oracles zorgen ervoor dat ‘real-world’ date kan worden opgehaald en worden toegepast voor smart contracts. Hierbij kan je denken aan sportuitslagen, beurskoersen of het weer.

U maakt snel en eenvoudig een account aan

Klaar om te beginnen op Bitcoin Meester? Dan maakt u eenvoudig en snel een persoonlijk of zakelijke account aan. Nadat deze door ons is geverifieerd, kunt u kiezen welk bedrag in euro’s u hier op zet om Aeternity en andere coins te gaan verhandelen. Wees gerust, uw gegevens zijn in vertrouwelijke handen en zullen beheert worden volgens de AVG-richtlijnen.

Heeft u vragen over Aeternity kopen?

Wij staan graag klaar om u van dienst te zijn. Bekijkt u eerst de Veelgestelde Vragen op onze FAQ pagina en de handleidingen. Hiermee kunt u al snel vooruit. Contact opnemen met Bitcoin Meester? U belt ons op 085 007 6000, stuurt een mail of start een chat gesprek. Het moet volgens ons nu eenmaal zo eenvoudig mogelijk zijn om aan de slag te gaan! 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.