Menu Mijn account

Agrello

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,09385006
0.47%24H

Agrello kopen met Bitcoin Meester

Agrello verbetert voortdurend de huidige oplossingen en ontwikkelt nieuwe om papieren problemen op te lossen. Zoals we weten, creëert papierwerk veel uitdagingen voor elk bedrijf en voor gewone burgers die hun dagelijks leven leiden. Onderteken en beheer uw documenten of bestanden in enkele minuten met digitale handtekeningen zonder uw computer of smartphone te verlaten. Het enige dat u nodig heeft, is uw identificatiedocument om te beginnen. U kunt zelfs uw documenten, overeenkomsten en bestanden wereldwijd beheren.

Grafiek Agrello

Maak in een paar stappen uw account aan

Om te beginnen met het kopen en verkopen van Agrello coin op ons platform en het kopen van andere cryptocurrencies zoals Ethereum, Energi, XRP of andere cryptocurrency, moet u uw privé- of zakelijke account aanmaken. Na het aanmaken van het account is uw wekelijkse limiet 100, - euro. Als u dit wilt verhogen, zullen we uw account aan een snelle verificatie onderwerpen, waardoor u vrijwel onbeperkt in valuta's kunt handelen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de beveiliging van de gegevens die u tijdens de verificatie verstrekt - we zullen deze met de grootste zorg verwerken, in overeenstemming met de AVG-richtlijnen. Als je account klaar is, stort u euro's in uw account met iDeal of Bancontact. 

Handel automatisch in Agrello

Als u geen tijd heeft om de Agrello koers voortdurend te controleren kunt u een automatische order instellen, zoals een koop- of verkooporder. Wanneer u dat doet, stelt u de prijs in die u wilt betalen voor de aankoop of verkoop van de munten. Bij Bitcoin Meester weet u altijd hoeveel u betaalt - de prijzen die u op de site ziet zijn all-inclusive en inclusief alle transactiekosten. Deze, hoewel uiterst voordelig, kunnen zelfs nog lager zijn. Hoe is dit mogelijk? Het is gemakkelijk - word een frequente handelaar en ontvang een extra korting op de transactiekosten. Deze zijn standaard 2%, maar kunnen worden verlaagd tot 0,25% zodat u Agrello nóg goedkoper kunt kopen.

Vraag? FAQ!

Heeft u vragen of opmerkingen? Bekijk dan onze FAQ sectie! U kunt ook de instructies op de website lezen of contact opnemen met onze technische ondersteuning. Onze experts helpen u graag bij alles!

 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.