Menu Mijn account

Aion

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,15521472
-4.35%24H

Aion coin kopen via iDeal of Bancontact?

Een ideale optie om snel en gemakkelijk een door u bepaald eurobedrag op uw account te zetten, is overmaken via iDeal of Bancontact. Hierdoor is uw geld binnen een paar minuten beschikbaar om in cryptocurrency te gaan handelen. Ons platform is veilig en wij behandelen al uw gegevens volgens de richtlijnen van de AVG wet.

Grafiek Aion

Aion coin kopen op het juiste moment?

Dan heeft u wel een up-to-date en duidelijk overzicht nodig van de Aion crypto koers. Gelukkig is dit eenvoudig te zien op Bitcoin Meester!  Hier kunt u tevens in een paar korte stappen een zakelijke of persoonlijke account aanmaken, waarmee u simpel kunt handelen in Aion en andere coins. Verder is het handig om te weten dat u vaker u handelt op ons platform, hoe groter de korting is op de transactiekosten!

Over Aion Coin

Aion behoort tot de derde generatie blockchaintechnologie. Het is een ERC-20 token, gebaseerd op de Ethereum blockchain. Met zijn netwerk maakt Aion het mogelijk om samen te werken, waardoor data en waarde verplaatst kan worden tussen alle verbonden blockchains. Ook maakt het netwerk het mogelijk om te schalen. De transactiesnelheid en datacapaciteit van de aangesloten blockchains wordt vergroot doordat het mogelijk is om applicaties op meerdere blockchains te laten werken. Als laatste is het mogelijk om te creëren. Er kunnen aangepaste publieke en private blockchains gemaakt worden die kunnen samenwerken met andere aangesloten blockchains.

Hoe te beginnen

In onze handleidingen vindt u een uitleg over het handelen in de munten. Het aankopen tot het versturen staat hierin beschreven. Vragen over ons platform beantwoorden wij op onze FAQ pagina. Wilt u toch direct contact hebben met Bitcoin Meester? Dat kan door ons te mailen, ons te bellen of door met een van onze medewerkers een chat te starten.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.