Menu Mijn account

Aion

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,03343791
-1.15%24H

AION kopen met iDEAL

Wilt u beginnen met handelen in AION? Maak dan een account aan bij Bitcoin Meester. Bitcoin Meester biedt meer dan 200 verschillende cryptovaluta aan om te kopen en verkopen. Naast onze website bieden we onze klanten ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze app voor zowel iOS als Android.

Grafiek Aion

Wat is AION?

AION is de token die gebruikt wordt op het netwerk van The Open Foundation. Het netwerk biedt de mogelijkheid om programma’s te bouwen die te gebruiken zijn over verschillende platforms. Dit houdt in dat de programma’s die op het netwerk van The Open Foundation gebouwd zijn mogelijk samen kunnen werken, communiceren en opgeschaald kunnen worden op andere netwerken naast de blockchains van The Open Foundation. 

Het project heeft de naam Open Application Network (OAN) en AION is de munt die bij dit netwerk hoort. De munt wordt gebruikt om smart contracts uit te voeren en data te delen. Smart contracts zijn transacties die gedaan kunnen worden zonder dat er een derde partij bij moet komen om de transactie goed te keuren, zoals dat bij traditionele banken wordt gedaan.

De voordelen van AION en het Open Application Network

Zoals u misschien wel gezien heeft is er een grote hoeveelheid aan blockchains in omloop op het moment. Het Open Application Netwerk probeert het mogelijk te maken om gemakkelijk tussen de verschillende blockchains programma’s te delen  en bedragen over te maken. De munt is ook zo ontworpen dat het mogelijk is om smart contracts op andere blockchains uit te voeren, zoals op die van Ethereum. 

AION en het netwerk zijn hierdoor ontzettend vernieuwend en bieden de mogelijkheid om een verandering teweeg te brengen voor makers van software.

Verdere informatie

Heeft u nog andere vragen? Blader dan eens door onze handleidingen of bekijk onze FAQ pagina. Daarnaast bieden we nog meer dan 200 andere cryptovaluta aan. Bent u hierin geïnteresseerd, bekijk dan vlug ons blog

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.