Menu Mijn account

AirDAO

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,01762694
-1.47%24H

AirDAO kopen met iDEAL

Bekijk hieronder de actuele prijs en prijsontwikkeling van AirDAO. AirDAO is gemakkelijk te verhandelen via Bitcoin Meester, net als meer dan 200 andere cryptovaluta die wij aanbieden. U kunt gemakkelijk geld storten via iDEAL of Bancontact en direct beginnen met kopen en verkopen. Wilt u hulp bij het opzetten van een account of de aan- en verkoop van cryptovaluta? Raadpleeg dan onze helpdesk. De contactgegevens vindt u onderaan deze pagina.

 

Grafiek AirDAO

Wat is AirDAO?

AirDAO zet zich in om alle processen binnen de voedsel- en medicijnindustrie in kaart te brengen en te authenticeren. Het is een gedecentraliseerd netwerk. Dit betekent dat het niet afhankelijk is van een derde partij die de wallets beheert. De gebruikers van AirDAO kunnen direct met elkaar handelen. 

 

AirDAO heeft een eigen token, genaamd AMB. Bezitters van AMB kunnen deze gebruiken om te betalen binnen het AirDAO ecosysteem. Dit ecosysteem is speciaal gericht op voedings- en farmaceutische bedrijven. De tokens worden toegekend aan producten. Vervolgens wordt de data toegevoegd aan de blockchain. Een blockchain is een gedeelde database waar informatie elektronisch wordt opgeslagen in digitale vorm.

 

Door middel van deze blockchaintechnologie kan de data automatisch geregistreerd en opgeslagen worden. Hierbij kunt u denken aan informatie over logistiek, de fabriek, herkomst van voedsel, en opslagtemperaturen. Op deze manier wordt de zichtbaarheid van de leveringsketen verbeterd en de kans dat data wordt gemanipuleerd verkleind.

AirDAO kopen en verkopen met euro's

Bij Bitcoin Meester kunt u munten als AMB kopen. Het maken van een account is niet alleen snel gebeurd maar ook veilig, omdat wij uw gegevens behandelen volgens de richtlijnen van de AVG. Nadat uw account is geverifieerd kunt u hier euro’s op storten. Dit kan bijvoorbeeld makkelijk via iDEAL. Het gekozen bedrag is binnen een paar minuten beschikbaar. U kunt dan gaan handelen met Amber of meer dan 200 andere coins die Bitcoin Meester aanbiedt. U kunt uw munten beheren in uw wallet of op onze offline server. Als u munten verkoopt betalen wij snel uit. Als u vaker koopt en verkoopt via ons platform wordt uw korting op de transactiekosten hoger.

Verdere informatie nodig?

Wilt u meer weten, bekijk dan onze FAQ pagina of onze handleidingen. Hier begeleiden wij u met het aanmaken van een account, het kopen van munten, of het instellen van uw Google Authenticator. Mocht er toch nog iets niet duidelijk zijn, neem dan zeker contact op met onze helpdesk die graag voor u klaarstaat.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.