Menu Mijn account

AirSwap

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,08271902
-8.55%24H

AirSwap (AST) kopen met iDEAL

AirSwap, ook bekend als de AST coin, is onderdeel van de meer dan 200 cryptovaluta die op Bitcoin Meester te verhandelen is. Het is natuurlijk van belang dat u op de hoogte bent van de koersen, zodat u zeker voor de juiste prijs koopt en verkoopt. Daarom ziet u bij ons altijd de live koers. Bij ons krijgt u een eigen wallet, waarin u meteen een overzicht ziet van uw gekochte munten. Gelukkig is ons platform erg overzichtelijk en kunt u eenvoudig zien wat alle valuta de afgelopen perioden doen.

Grafiek AirSwap

Wat is AirSwap?

AirSwap is een platform voor peer-to-peer trading van Ethereum-tokens. Peer-to-peer trading is een transactie tussen twee personen, zonder transactiekosten en derde partij. Het platform is gedecentraliseerd omdat AirSwap geen controle heeft over het geld van de gebruikers en de uitvoering van de handel plaatsvindt via smart contracts. Smart contracts zijn transacties die gedaan kunnen worden zonder tussenkomst van een derde partij om de transactie goed te keuren, zoals dat bijvoorbeeld bij traditionele banken wordt gedaan.

Hoe werkt het?

Het AirSwap-platform werkt door gebruikers met elkaar te laten communiceren welke tokens ze willen inwisselen en tegen welke prijs. Wanneer beide partijen akkoord zijn om de uitwisseling te voltooien, voert het Swap-Protocol, een smart contract van Ethereum, de transactie uit.

Het platform heeft het voordeel dat gebruikers de volledige controle over hun geld hebben totdat de transactie is uitgevoerd. Hierdoor krijgen beide partijen waarvoor ze hebben gehandeld. Als één van de partijen niet kan voldoen wordt er niet gehandeld.

Eenvoudig en snel AirSwap kopen via Bitcoin Meester

AirSwap kopen doet u eenvoudig en snel via Bitcoin Meester. Heeft u al een account? dan kunt u direct aan de slag met het kopen van meer dan 200 verschillende coins! Heeft u nog geen account? Geen zorgen, een account openen kost u slechts enkele minuten. Heeft u hulp nodig bij het openen van een account? Dan zitten onze helpdesk medewerkers voor u klaar. Onze helpdesk is 7 dagen per week te bereiken via e-mail. Indien uw voorkeur uitgaat naar telefonisch contact is dit ook mogelijk. Onze medewerkers zijn via telefoon of via de chat te bereiken op werkdagen tussen 09:00-17:00 uur. 

Heeft u nog andere vragen of wil u zich meer verdiepen? Kijk dan ook eens op ons blog of kijk eens tussen de veelgestelde vragen.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.