Menu Mijn account

AirSwap

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,20566513
-5.48%24H

AirSwap kopen en verkopen voor de juiste prijs?

AirSwap, ook bekend als de AST coin, is één van de vele coins die op Bitcoin Meester te verhandelen is. Het is natuurlijk van belang dat u op de hoogte bent van de koersen, zodat u zeker voor de juiste prijs koopt en verkoopt. Bij ons krijgt u een eigen wallet waarin u meteen een overzicht ziet van uw gekochte munten. Gelukkig is ons platform erg overzichtelijk en kunt u eenvoudig zien wat alle valuta de afgelopen perioden doen.
De koersinformatie staat bijvoorbeeld handig in een percentage weergegeven, waardoor u direct kunt zien waar bijvoorbeeld de AirSwap coin met zijn waarde staat.

Grafiek AirSwap

Wat is AirSwap?

Uiteraard wilt u weten wat u koopt! Airswap is een peer-to-peer protocol voor het swappen van Ethereum tokens. Airswap wil het mogelijk maken om tokens op het Ethereum netwerk onderling zonder tussenkomst van andere partijen en fees te wisselen. Het doel is om het kopen en verkopen van de tokens veiliger, makkelijker en zonder transactiekosten te laten verlopen. AirSwap wilt mensen voorzien van wereldwijde handel zonder gedoe. Op dit moment bieden ze drie producten: Instan, Spaces en DexIndex

Maak een account aan en ga aan de slag!

U hebt er voor gekozen om in cryptocurrencies  te gaan handelen en wellicht ook in de AST coin. Behalve AirSwap bieden we nog ruim 200 andere coins aan, zoals XRP, Polkadot en Chainlink. Om dit op een zo eenvoudig mogelijke manier te doen, begint u bij een Bitcoin Meester account. Het aanmaken van een account is vrij eenvoudig en vergt weinig tijd. Daarbij zorgen wij dat uw gegevens goed bewaard blijven en behandeld worden volgens de AVG richtlijnen. Nadat uw account is geverifieerd, kunt u middels bijvoorbeeld iDeal een door u gekozen eurobedrag overmaken naar uw persoonlijke wallet. Van hieruit kunt u AirSwap coin en andere cryptocurrencies gaan verhandelen. Ons platform is gemaakt voor beginners en gevorderden. Begin daarom vandaag nog

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.