Menu Mijn account

Algorand

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,20097142
-5.35%24H

Algorand (ALGO) kopen met iDEAL

Algorand is een van de meer dan 200 verschillende cryptovaluta die Bitcoin Meester aanbiedt. Ook Algorand kunt u eenvoudig kopen door een storting te maken op ons platform met iDEAL. Het enige wat u nodig heeft om te beginnen met handelen is een account dat binnen minuten is aangemaakt.

Grafiek Algorand

Wat is Algorand?

De munt van het Algorand platform draagt de naam ALGO. Algorand is een op de blockchain gebaseerd platform dat schaalbaar, veilig en gedecentraliseerd wil zijn. Het Algorand platform ondersteunt smart contracts. Smart contracts zijn transacties die gedaan kunnen worden zonder dat er een derde partij bij betrokken is om de transactie goed te keuren, zoals dit bij traditionele banken gebeurt.

Wat is de meerwaarde van Algorand?

Het platform is als eerste in de wereld gebouwd rond een nieuw proof of stake (PoS) mechanisme dat bekend staat als ‘Pure Proof of Stake’ (PPoS). Proof of stake houdt in dat eigenaren van tokens deze tokens laten gebruiken om transacties goed te keuren en het netwerk te beveiligen. Proof of Stake heeft als nadeel dat een gebruiker met veel tokens veel meer verdient aan het staken van zijn tokens dan een gebruiker die minder tokens in zijn bezit heeft. Dit gaat in tegen het decentralisatie principe van de blockchain. Een gebruiker met veel tokens heeft namelijk een groot voordeel op zijn concurrenten.

Het ‘Pure Proof of Stake’ mechanisme gaat dit rijker maken van rijken tegen en het protocol wijst een gebruiker aan, onafhankelijk van het aantal tokens dat hij in zijn bezit heeft. 

Eenvoudig en snel handelen via Bitcoin Meester

Het opzetten van een account en het kopen en verkopen van cryptovaluta zoals Algorand kan eenvoudig bij Bitcoin Meester. Na het aanmaken van een account voeren wij een verificatie uit, waarbij wij zorgvuldig met uw gegevens omgaan volgens de richtlijnen van de AVG. Wij stellen u in staat om snel crypto’s te kopen en te verkopen en bieden kortingen aan op de transactiekosten als u meer handelt. 

Nog vragen?

Lees ook onze sectie met veelgestelde vragen, blader door onze handleidingen of neem een kijkje op de kennisbank. Als u de gewenste informatie en antwoorden niet kan vinden die u zoekt dan helpt onze helpdesk u graag verder. Gebruik de chat, stuur ons een e-mail of bel met onze medewerkers van de helpdesk. Onze experts helpen u graag verder!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.