Menu Mijn account

Algorand

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 1,51814046
-4.78%24H

Koop en verkoop Algorand met Bitcoin Meester

Algorand kopen doet u bij Bitcoin Meester, een handelsbeurs voor cryptocurrency met een breed aanbod aan verschillende valuta's, waaronder Algorand. Via ons platform kunt u snel en gemakkelijk verschillende valuta's kopen, zelfs als u geen technische kennis of ervaring met handelen in cryptocurrency hebt. Ons platform is zo ontworpen dat transacties door iedereen kunnen worden uitgevoerd. Gelooft u ons niet? Maak vandaag nog uw Bitcoin Meester account en begin Algorand te kopen tegen de beste prijs!

Grafiek Algorand

De beste prijzen altijd up-to-date

Wilt u Algorand kopen? Deze en nog vele andere cryptocurrencies zijn beschikbaar tegen de beste prijs bij Bitcoin Meester! De prijs die u op onze site ziet bevat al alle kosten. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over onaangename verrassingen - u weet precies waarvoor u betaalt. Als u twijfels heeft over het kopen of verkopen van digitale valuta, bekijk dan de prijsgrafieken op de pagina - Hierin kunt u aflezen of het moment geschikt is om de transactie te voltooien. Toenames en dalingen van de prijs in de afgelopen 24 uur en de voorgaande maanden zijn er duidelijk uit af te lezen. 

Maak vandaag nog uw account aan

Om Algorand te kopen en te verkopen, hoeft u alleen een privé- of zakelijk account aan te maken. Deze zullen we onderwerpen aan verificatie, waardoor u geen transactielimiet meer heeft (tot een totaal van EUR 100 per week). Om zonder beperkingen te handelen hoeft u slechts uw verificatie de doorlopen, dit is doorgaans binnen 5 minuten geregeld! De gegevens die u tijdens de verificatie verstrekt, worden met de grootste zorg verwerkt volgens de richtlijnen van de AVG. Het opzetten van een account en het kopen en verkopen van cryptocurrency zijn eenvoudig bij Bitcoin Meester- iedereen kan het, zelfs de persoon die de eerste stappen zet in de wereld van cryptocurrency-handel.

Heeft u nog vragen? We beantwoorden ze graag!

Voordat u contact opneemt met onze helpdesk, lees onze sectie met veelgestelde vragen, blader eens door onze handleidingen. Of neem een kijkje door de kennisbank op onze blog. Als u de informatie en antwoorden die u zoekt niet kunt vinden, stuur ons dan een chat, stuur ons een e-mail of bel onze helpdesk. Onze experts helpen u graag verder!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.