Menu Mijn account

Alpha Finance Lab

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,92363788
2.52%24H

Alpha Finance Lab kopen en verkopen met iDEAL

Alpha Finance Lab kopen met iDEAL doet u bij Bitcoin Meester, een ervaren partij gevestigd in Nederland. Bitcoin Meester biedt de mogelijkheid om meer dan 200 cryptocurrencies, waaronder ALPHA-token te kopen met euro’s en te betalen middels iDEAL. ALPHA token is het native utility-token van het Alpha Finance Lab platform. Alpha Finance Lab is een DeFi-platform dat een ecosysteem van producten bouwt dat zowel binnen de Binance Smart Chain als Ethereum kan samenwerken.

Grafiek Alpha Finance Lab

Wat is Alpha Finance Lab? 

Alpha Finance Lab is een cross-chain DeFi-platform. Alpha Finance Lab richt zich op het bouwen van een ecosysteem van producten die samenwerken en alpha naar gebruikers over verschillende blockchains brengen. Alpha werkt met de Binance Smart Chain (BSC) en Ethereum.

Waarvoor dient het ALPHA-token?

Het ALPHA-token is het native utility-token van het Alpha Finance Lab platform. ALPHA token houders kunnen een deel van de netwerkkosten verdienen door ALPHA-tokens te gebruiken om eventuele standaardleningen te dekken. De ALPHA-tokens kunnen ook worden gebruikt voor liquidity mining en te stemmen voor nieuwe voorstellen op het protocol. Alpha Finance Lab implementeert governance op twee niveaus via een zogeheten Decentralized Autonomous Organization (DAO). Zo implementeert ALPHA beheer op productniveau en beheer op Alpha Finance-niveau. Met governance op productniveau kunnen ALPHA-token bezitters stemmen over de belangrijkste parameters van specifieke Alpha-producten. Het Alpha Finance-niveau stelt houders van ALPHA-tokens in staat om te stemmen over de onderlinge samenwerking tussen de Alpha-producten.

Waarom kiezen voor Bitcoin Meester?

Bitcoin Meester biedt een eenvoudig te gebruiken platform waar er meer dan 200 verschillende coins kunnen worden verhandeld met een euro pair. Bitcoin Meester is officieel geregistreerd bij de Nederlandsche Bank als cryptocurrency-aanbieder. Naast de ALPHA token bieden we ook andere altcoins aan, wat dacht u van The Sandbox, Huobi Token of XRP? Behalve onze website hebben wij ook een android en iOS app die kunnen worden gebruikt om te handelen in cryptocurrencies, zo kunt u altijd handelen, waar u ook bent! 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.