Menu Mijn account

Alpha Venture DAO

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,12551873
0.53%24H

Alpha Venture DAO kopen en verkopen met iDEAL

Alpha Venture DAO kopen met iDEAL doet u bij Bitcoin Meester, een ervaren partij gevestigd in Nederland. Bitcoin Meester biedt de mogelijkheid om meer dan 200 cryptocurrencies, waaronder ALPHA-token te kopen met euro’s en te betalen middels iDEAL. ALPHA token is het native utility-token van het Alpha Venture DAO platform. Alpha Venture DAO is een DeFi-platform dat een ecosysteem van producten bouwt dat zowel binnen de Binance Smart Chain als Ethereum kan samenwerken.

Grafiek Alpha Venture DAO

Wat is Alpha Venture DAO?

Alpha Venture DAO is een verzameling van verschillende Decentralized Finance (DeFi) platformen. DeFi is de manier waarop transacties gedaan kunnen worden op basis van de blockchain technologie, waarbij tussenpersonen volledig vermeden worden. Alpha Venture DAO richt zich op het bouwen van een systeem van Alpha producten die samenwerken en Alpha naar gebruikers over verschillende blockchains brengt. Alle Alpha producten draaien op verschillende netwerken en kunnen onderling samenwerken. Op dit moment zijn er al 9 producten die elk een eigen probleem aanpakken en hier een oplossing voor bieden. Op een vernieuwende en gebruiksvriendelijke manier wil Alpha Venture DAO gaten in de markt vullen en problemen in de DeFi sector oplossen. 

Het ALPHA-token

Het hele Alpha Venture DAO platform wordt aangedreven door het multifunctionele ALPHA-token. Het token kan gebruikt worden voor staking, liquidity mining en om te stemmen over de onderlinge samenwerking tussen de Alpha-producten. Staken is een beloning voor het behouden van een munt om zo te zorgen dat de bijbehorende blockchains veilig blijven. Bij liquidity mining biedt een gebruiker zijn ALPHA-token aan op een decentrale exchange. Door het beschikbaar stellen van het token is de exchange liquide en kunnen de gebruikers via het platform handelen. In ruil voor het bieden van liquiditeit ontvangt de eigenaar van het token een gedeelte van de handelskosten die gemaakt worden op het platform.

Waarom kiezen voor Bitcoin Meester?

Bitcoin Meester biedt een eenvoudig te gebruiken platform waar er meer dan 200 verschillende cryptovaluta kunnen worden verhandeld. Bitcoin Meester is officieel geregistreerd bij de Nederlandsche Bank als cryptovaluta-aanbieder.

U koopt Alpha of een andere valuta voor eerlijke prijzen. Fees voor het aan- en verkopen van cryptovaluta zijn maximaal 1%. Deze kosten dalen tot 0.10% wanneer u een frequente handelaar wordt. Veiligheid en transparantie zijn belangrijk voor ons. Naast onze website hebben wij ook een Android en iOS app die kunnen worden gebruikt om te handelen in cryptovaluta, zo kunt u altijd handelen, waar u ook bent!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.