Menu Mijn account

Ambire AdEx

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,17956909
-3.44%24H

Ambire AdEx handelen bij Bitcoin Meester via iDEAL

Bitcoin Meester is hét platform om up to date te blijven van Ambire en meer dan 200 andere cryptovaluta. U kunt betalen via Bancontact of iDEAL en beheert makkelijk uw eigen wallet. De huidige koers kunt uw ook gelijk volgen via Bitcoin Meester. Zo heeft u een eerlijk en transparant overzicht! Een account is bij ons binnen een paar minuten aangemaakt.

Grafiek Ambire AdEx

Wat is Ambire AdEx?

Ambire heette eerst AdEx, wat staat voor Advertising Exchange. Ambire is namelijk een advertentienetwerk. Adverteerders en uitgevers van advertenties kunnen Ambire gebruiken om advertenties te kopen en verkopen. Ambire handelt alle betalingen af tussen de adverteerder en aanbieder van advertentieruimte.  

Ambire kan gebruikt worden op alle apparaten en besturingssystemen. Het netwerk van Ambire is gebouwd op de Ethereum blockchain en is gedecentraliseerd. Dit houdt in dat het netwerk niet afhankelijk is van een derde partij die de transacties tussen twee partijen goedkeurt. 

Ambire kopen en verkopen met euro's

Wij behandelen uw gegevens geheel volgens de AVG richtlijnen. Het aanmaken van een account gebeurt dus niet alleen snel maar ook veilig. Nadat wij uw account geverifieerd hebben kunt u hier euro’s op storten. Dit kan bijvoorbeeld eenvoudig via iDEAL, waardoor het door u gekozen bedrag binnen enkele minuten beschikbaar is. U kunt dan gaan handelen met Ambire of andere cryptovaluta die op Bitcoin Meester wordt aangeboden. Deze beheert u in uw wallet of op onze offline server. Als u munten verkoopt betalen wij snel uit. De korting op transactiekosten wordt hoger als u vaker koopt en verkoopt.

Verdere informatie nodig?

U kunt onze FAQ pagina bekijken of onze handleidingen lezen. Verschillende vragen en onderwerpen worden hierin behandeld over het kopen en verkopen van Ambire. Wanneer u toch ergens niet uitkomt, kunt u ons telefonisch bereiken via 085 007 6000, een mail sturen naar helpdesk@bitcoinmeester.nl, of de chat gebruiken!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.