Menu Mijn account

Ambrosus

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,03477275
0.04%24H

Ambrosus kopen doe je eenvoudig en snel op Bitcoinmeester.nl!

Ambrosus kopen is eenvoudig en snel te doen middels Bitcoin Meester. Ambrosus probeert door middel van blockchaintechnologie alle processen binnen de medicijnindustrie en voedselvoorzieningsketen in kaart te brengen, te begrijpen en te authentiseren. Het project heeft een eigen token, genaamd Amber. Bezitters van deze token kunnen de tokens gebruiken voor betalingen binnen het ecosysteem.

 

Grafiek Ambrosus

Wat is Ambrosus?

Ambrosus is dus een gedecentraliseerd netwerk voor IoT op basis van blockchain, gemaakt voor voedings- en farmaceutische bedrijven. Hiermee kunnen ze veilig en probleemloos contact tussen gedistribueerde databases. Op deze manier optimaliseert het de zichtbaarheid van de supply chain en zorgt het voor een hoge kwaliteit in iOT-ecosystemen. De tokens worden toegekend aan producten en vervolgens wordt de data toegevoegd aan de blockchain. Door middel van de blockchaintechnologie kan de data automatisch worden geregistreerd en opgeslagen, zonder dat deze gemanipuleerd kan worden. Hierbij kan je denken aan informatie over herkomst van voedsel, logistieke informatie, fabrieksinformatie en opslagtemperaturen. 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.