Menu Mijn account

Ankr

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,03269445
-6.19%24H

Let op! wij ondersteunen alleen de ERC20 versie van Ankr.

Ankr (Ankr) kopen met iDEAL via Bitcoin Meester 

Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van Ankr. Ankr  is gemakkelijk aan te kopen en verkopen via Bitcoin Meester. U kunt gemakkelijk geld storten via iDEAL of Bancontact en direct beginnen met handelen. Wilt u nog hulp bij het opzetten van een account of de aan- en verkoop van cryptovaluta, dan kunt u een van onze medewerkers contacten via telefoon of chat.

Grafiek Ankr

Wat is Ankr?

Het Ankr netwerk is een manier om te zorgen dat computerkracht die door niemand gebruikt wordt, toch gebruikt kan worden. Daardoor biedt het een aantrekkelijke mogelijkheid voor de deeleconomie, die steeds groter wordt. Een bedrijf of persoon die veel computerkracht heeft, kan dit via de Ankr blockchain makkelijk verkopen.

Daarmee heeft Ankr het veel makkelijker gemaakt om nodes te hosten voor verschillende blockchains. Nodes zijn de onderdelen van een blockchain die transacties valideren en alle transacties die gedaan zijn opslaan. Om een blockchain te hosten moest men vroeger veel moeilijke installaties doen en investeren in hardware. Nu kan het simpelweg met de overgebleven rekenkracht van computers die anders niet gebruikt zou worden.

Ankr springt hiermee in een markt waar grote technologiereuzen ook oplossingen voor bieden. Deze zijn echter altijd gecontroleerd door een centrale partij, en Ankr probeert dan ook het delen van computerkracht te decentraliseren.

De token Ankr is de cryptovaluta die hoort bij dit netwerk. De uitbetalingen aan verkopers van computerkracht en betalingen van kopers van computerkracht gebeurt met de Ankr token.

Eenvoudig handelen met Bitcoin Meester

Nadat u een account heeft aangemaakt bij ons kunt u direct aan de slag met het kopen of het verkopen van Ankr. U kunt direct euro storten op uw account met iDEAL of Bancontact waarna u deze omwisselt voor uw gekozen cryptovaluta. Mocht het voor u nog niet helemaal duidelijk zijn, wees dan gerust. Wij hebben namelijk een blog en een FAQ pagina inclusief handleidingen voor u opgesteld! Mocht u toch nog vragen hebben, contacteer dan vooral onze helpdesk! Onze helpdesk is te bereiken op helpdesk@bitcoinmeester.nl, per chat of per telefoon.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.