Menu Mijn account

Ankr

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,08908676
13.79%24H

Ankr kopen, eenvoudig en snel

Bij ons kunt u eenvoudig en snel uw cryptocurrency Ankr kopen of verkopen. Naast dat wij een uitgebreid assortiment hebben met meer dan 200 verschillende munten bieden wij een eenvoudig te gebruiken platform. Het doel van Bitcoin Meester is om cryptocurrency zo toegankelijk mogelijk te maken. Naast Ankr bieden wij ook de meest bekende munten zoals bitcoin en ethereum.


Let op! Wij ondersteunen alleen de ERC20 versie van Ankr.

Grafiek Ankr

Ankr Network

Ankr Network heeft als doel om een meer open cloud-ecosysteem tot stand te brengen door een gedistribueerd computerplatform te bouwen welke gebruik kan maken van inactieve computers op een efficiënte markt. Het team achter Ankr ziet hoge marges welke worden verdiend door de grote techreuzen welke betrokken zijn in de cloud computing-industrie. Ankr vindt dat het toegankelijker en betaalbaarder moet worden voor studenten en startups met een manier welke niet gecentraliseerd is.

Eenvoudig handelen met Bitcoin Meester

Cryptocurrency wordt door veel mensen gezien als iets wat moeilijk is om te leren en lastig om te begrijpen. Dat is volgens ons niet nodig! Volgens ons moet het kopen van crypto net zo makkelijk zijn als online een paar nieuwe kleren bestellen. Mede hierom hebben wij ervoor gezorgd dat er bij ons betaald kan worden met iDeal of Bancontact, twee veelgebruikte online betaalmethodes. Nadat u een account heeft aangemaakt bij ons kunt u direct aan de slag met het kopen of het verkopen van Ankr. U kunt direct euro credits storten in uw account waarna u deze omwisselt voor uw gekozen munten. Mocht het voor u nog niet helemaal duidelijk zijn, wees dan gerust. Wij hebben namelijk een blog en een FAQ pagina inclusief handleidingen voor u opgesteld! Mocht het voor u hiermee nog steeds niet duidelijk zijn dan hebben wij nog een helpdesk welke tijdens kantooruren binnen 10 minuten reageert! Onze helpdesk is te bereiken op helpdesk@bitcoinmeester.nl

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.