Menu Mijn account

ApeCoin

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 5,35048434
-2.35%24H

Apecoin kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester

Bij Bitcoin Meester is het mogelijk om eenvoudig en snel ApeCoin te kopen en te verkopen. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een account welke u binnen enkele minuten heeft aangemaakt. Hierna kunt u aan de slag met ApeCoin kopen met iDEAL!

Grafiek ApeCoin

Wat is ApeCoin (APE)?

De Bored Ape Yacht Club is een verzameling van 10.000 unieke Bored Ape NFT's die leven op de Ethereum-blockchain. De hype rond de Bored Apes is enorm, bijna alle grote wereldsterren hebben er inmiddels wel eentje in hun bezit. De NFT’s werden bij de lancering verkocht voor 0,08 ETH, inmiddels betaal je minimaal 107 ETH per Bored Ape. 

De Bored Ape Yacht Club gaat nu een stap verder en heeft een eigen token gelanceerd: de ApeCoin ($APE). Zoals beschreven door het bedrijf zelf, zal ApeCoin een "token voor cultuur, gaming en commercie zijn dat wordt gebruikt om een gedecentraliseerde community-building in web3 te versterken."

Snelle manier om ApeCoin te kopen via iDEAL

Overweegt u om ApeCoin te kopen met iDEAL of Bancontact en ApeCoin te bewaren? De makkelijkste manier om ApeCoin te kopen is via een broker platform als Bitcoin Meester. Behalve ApeCoin bieden we nog ruim 200 andere munten aan, wat dacht u van Ethereum of Cosmos? Al deze munten kunt u eenvoudig en snel verhandelen via onze website of via onze app.

Heeft u nog vragen?

Bent u er klaar voor om ApeCoin te kopen met iDEAL of een van onze andere betaalmethodes? Maak dan eenvoudig en snel een account aan op ons platform! Komt u er niet helemaal uit? Bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen of kijk eens door onze handleidingen. Hier worden de meest gestelde vragen beantwoord over ApeCoin kopen en het betalen van ApeCoin via iDEAL. Mocht u er niet uitkomen, neemt u dan gerust contact met ons op. U bereikt ons via 085 007 6000 en helpdesk@bitcoinmeester.nl.

Disclaimer

ApeCoin bevat geen officiële whitepaper. Zie https://apecoin.com/governance voor meer informatie omtrent Governance.

BAYC/MAYC NFT holders ontvangen in totaal 15% van alle munten. Zie https://apecoin.com/about voor meer informatie.

Mogelijke hoge volatiliteit, met verhoogde kans om je inleg te verliezen. Doe altijd je eigen onderzoek. Beleggen kent risico's, je kunt je inleg verliezen.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.