Menu Mijn account

Aptos

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 11,2984847
-9.18%24H

Aptos kan gekocht en verkocht worden op een crypto broker als Bitcoin Meester, waar de prijs kan variëren afhankelijk van de vraag, marktomstandigheden en nieuwsupdates. Het is belangrijk om de risico's te onderzoeken en te begrijpen voordat je Aptos of andere cryptocurrencies koopt.

 

Grafiek Aptos

Wat is Aptos?

Net als Ethereum is Aptos een layer 1 proof-of-stake blockchain die ondersteuning biedt voor slimme contracten en gedecentraliseerde toepassingen. Aptos is een Layer 1 blockchain die de Move-programmeertaal gebruikt. Het argument voor Aptos is duidelijk: het is een layer 1 proof-of-stake blockchain net zoals Ethereum die in theorie alles kan doen wat Ethereum kan doen, alleen goedkoper en sneller. Bijvoorbeeld: verwerkingssnelheid van transacties. De Aptos blockchain kan in theorie 160.000 transacties per seconde (TPS) bereiken terwijl de beveiliging en betrouwbaarheid behouden blijft.

Aptos wil uiteindelijk de schaalbaarheid verhogen terwijl unieke veiligheids- en gebruiksvriendelijke opties worden aangeboden. Het Aptos-netwerk werkt op een proof-of-stake (PoS) consensus-algoritme waarbij validatoren een minimale vereiste hoeveelheid gestaked Aptos-tokens moeten hebben om deel te nemen aan transactievalidatie.

De Aptos-genesis vond plaats op 12 oktober 2022, met Aptos blockchain's mainnet "Aptos Autumn" gelanceerd op 17 oktober 2022. Aptos Labs is het team achter het Aptos-project.

Samenvattend belooft het Aptos-project de schaalbaarheid en betrouwbaarheid van de blockchain te verhogen.

Handelen op Bitcoin Meester

Aptos kan gekocht en verkocht worden op Bitcoin Meester, een platform waar je cryptomunten kunt kopen, verkopen en ruilen. De koers van Aptos op Bitcoin Meester geeft aan hoeveel deze munt waard is op het moment van verkopen of kopen. Aptos koers kan variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals de vraag naar Aptos, de algemene marktomstandigheden en nieuwsberichten.

Het is belangrijk om te weten dat crypto-investeringen risico's met zich meebrengen, dus als je van plan bent om Aptos of andere cryptocurrencies te kopen, moet je goed informeren en de risico's begrijpen. Investeer nooit meer geld dan je kunt missen en let altijd op de officiële website en social media van de munt, zoals bij Aptos, voor de meest recente informatie en ontwikkelingen.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.