Menu Mijn account

Aragon

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 2,24186199
-4.72%24H

Aragon (ANT) kopen met iDEAL

Bent u op zoek naar een eenvoudige, veilige en snelle manier om Aragon te kopen en deze te betalen met iDEAL? Dan bent u bij Bitcoin Meester aan het juiste adres. Wij maken het mogelijk om meer dan 200 verschillende cryptovaluta te kopen en te verkopen via iDEAL.

Grafiek Aragon

Wat is Aragon?

Aragon richt zich op een laagdrempelige implementatie van de blockchain technologie. Het wil nieuwe of bestaande organisaties de optie bieden om een zelfbesturende en decentrale organisatie op basis van de blockchain te worden. Om dit voor elkaar te krijgen biedt Aragon een open-source software pakket aan. Dit pakket is voor elke organisatie eenvoudig te implementeren. Zo kunnen de meeste administratieve functies direct worden overgenomen door het softwarepakket van Aragon. 

Hoe werkt het?

Aragon maakt gebruik van smart contracts. Dit zijn transacties die gedaan kunnen worden zonder dat er een derde partij bij moet komen om de transactie goed te keuren, zoals dat bij traditionele banken wordt gedaan. Als een bedrijf gebruik maakt van het softwarepakket van Aragon kan het zonder tussenkomst van een derde partij direct transacties doen met een andere organisatie die aangesloten is op het Aragon platform. De software van Aragon is zo opgezet dat diepgaande kennis van programmeren niet vereist is. Dit maakt het voor veel bedrijven makkelijker om te starten met het werken op de blockchain. Met de software van Aragon is het ook nog mogelijk om als token-houder te stemmen op organisatieontwikkelingen.

Handelen via Bitcoin Meester

Ons platform is laagdrempelig en wij helpen u graag op weg met het verhandelen van cryptovaluta. Het opzetten van een account en het kopen en verkopen van cryptovaluta kan eenvoudig bij Bitcoin Meester. Na het aanmaken van een account voeren wij een verificatie uit, waarbij wij zorgvuldig met uw gegevens omgaan volgens de richtlijnen van de AVG. Wij stellen u in staat om snel crypto’s te kopen en te verkopen en bieden kortingen aan op de transactiekosten als u meer handelt. 

Verdere informatie?

Heeft u nog andere vragen? Blader dan eens door onze handleidingen of bekijk onze FAQ pagina. Als u de gewenste informatie en antwoorden niet kan vinden die u zoekt dan helpt onze helpdesk u graag verder. Gebruik de chat, stuur ons een e-mail of bel met onze medewerkers van de helpdesk. Onze experts helpen u graag verder!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.