Menu Mijn account

Ardor

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,26731539
-8.47%24H

Eenvoudig Ardor coin kopen met iDeal of Bancontact?

Dat doe je bij Bitcoin Meester! Een eenvoudig, overzichtelijk en veilig platform voor beginners en experts in het handelen van cryptocurrencies zoals de Ardor (AMD) coin. Wij hebben een transparante werkwijze, wat betekent dat de aangegeven prijs waarvoor u Ardor coin of andere coins koopt en verkoopt, inclusief de vergoeding aan Bitcoin Meester is. De vergoeding bedraagt standaard 2%, maar naarmate u meer uitgeeft krijgt u meer korting. U kunt hierop dan ook 1,75% korting verdienen wat betekent dat u slechts 0,25% betaalt. Tevens vind u op Bitcoin Meester altijd de actuele AMD koers.

Grafiek Ardor

Wat is Ardor voor munt?

Ardor is meer dan een coin, het is een geheel cryptocurrency platform. Het Ardor platform werkt op de NXT blockchain technologie. Het wordt ook wel NXT 2.0 genoemd, Ardor voegt namelijk functionaliteit toe aan dit netwerk. Één van deze kenmerken is dat het bedrijven de mogelijkheid geeft om child chains op basis van de Ardor blockchain te ontwikkelen. Dit zijn mini chains specifiek gericht op bepaalde toepassingen.
Dit wordt ook wel blockchain as a service genoemd. De veiligheid van deze mini chains worden gewaarborgd door de main blockchain, de overige eigenschappen kunnen zelf gekozen worden. Ardor hoeft niet gemined te worden omdat deze een speciaal algoritme gebruikt. Het is dan ook een energie efficiente munt.

Maak nu een account aan en begin vandaag!

Klaar om de wereld van cryptocurrencies in te gaan? Dat begint bij het aanmaken van een Bitcoin Meester account. Hiermee hebt u de mogelijkheid alle coins die op het platform zijn weer gegeven te verhandelen. Na het aanmaken van uw account en wij deze hebben geverifieerd, kunt u een door u bepaald eurobedrag storten. Een eenvoudige manier om dit te doen is middels iDeal. Dit bedrag komt vervolgens te staan in uw Ardor wallet. Deze wallet kunt u ook gebruiken om te handelen in andere coins. Hierbij houden wij de AVG-richtlijnen in acht en bent u zeker van veilige transacties.

Vragen over Ardor coin of andere zaken op Bitcoin Meester?

Dan beantwoorden wij die graag! De meest gestelde vragen zijn te vinden op onze FAQ pagina. Tevens zijn er handleidingen beschikbaar om u wegwijs te maken. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen via telefoon, mail of chat. Veel handel succes!

 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.