Menu Mijn account

Ardor

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,08899069
-2.65%24H

Wat is Ardor?

Ardor heeft als voornaamste doel om het mogelijk te maken voor bedrijven om eigen applicaties of systemen te ontwikkelen. Dit doen ze door het mogelijk te maken om side chains te maken. Deze zijn allemaal gekoppeld aan de centrale blockchain, maar er kunnen een heleboel eigenschappen los op de side chains gezet worden. De centrale blockchain wordt alleen nog gebruikt om transacties goed te keuren en bij te houden, maar verder haalt de centrale blockchain niet alle informatie op van de side chains. Dit maakt het mogelijk om de snelheid van de transacties hoog te houden, zelfs als er heel veel cryptovaluta op de side chains worden uitgebracht.

Grafiek Ardor

Waarom Ardor?

ARDR is de token die hoort bij de Ardor blockchain. Het is wel mogelijk om ARDR uit te wisselen tussen verschillende Ardor wallets, maar het is niet de belangrijkste functie van het netwerk. Aangezien de centrale blockchain wel belangrijk is voor alle side chains is het wel te verwachten dat als de koers van de cryptovaluta’s op de side chains stijgt als de koers van de ARDR token ook stijgt.

Vragen over Ardor coin of andere zaken op Bitcoin Meester?

Dan beantwoorden wij die graag! De meest gestelde vragen zijn te vinden op onze FAQ pagina. Tevens zijn er handleidingen beschikbaar om u wegwijs te maken. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen via telefoon, mail of chat. Veel succes met handelen!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.