Menu Mijn account

Ark

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 1,43169086
-3.44%24H

Ark kopen of verkopen met iDeal of Bancontact

Ark kopen en verkopen doet u bij Bitcoin Meester, en betalen? Dat kan gewoon met iDeal of Bancontact! Een ervaren en betrouwbare partij gevestigd in Nederland. Via ons platform kunt u 24 uur per dag verschillende munten aanschaffen. Voor het kopen en verkopen van Ark maakt u een account aan. Wanneer u een account heeft aangemaakt kunt u direct Euro's storten en beginnen met handelen. Alle transactiekosten zijn reeds inbegrepen in onze beurskoersen, zodat u altijd precies krijgt wat u ziet!

Grafiek Ark

Wat voor soort munt is Ark?

Waar veel cryptocurrencies vooral een simpel beleggingsinstrument zijn, wil Ark de blockchaintechnologie naar de consumenten brengen. Het idee dat aande basis van Ark ligt is dat zij een brug willen zijn tussen alle verschillende blockchain netwerken. Ze willen er voor zorgen dat je met de munt Ark gebruik kan maken van alle andere blockchaintoepassingen van alle cryptomunten die zijn aangesloten bij de ARK SmartBridge.

Altijd up-to-date met de Ark-prijs dankzij Bitcoin Meester

Op Bitcoin Meester vindt u een overzichtspagina met alle coins, zoals Ark, die beschikbaar zijn om te kopen en verkopen. Dit platform vertelt u onmiddellijk de prijs van de Ark coin, net als de algemene trend van de waarden in de afgelopen maanden. Hierdoor weet u direct of het een goed moment is om de Ark coin en andere cryptocurrencies coins te kopen of verkopen. Wanneer u al een specifieke prijs in gedachte heeft, kunt u op het platform ook automatische bestellingen instellen wanneer de Ark coin gekocht en verkocht moet worden. Op deze manier hoeft u niet de hele dag de prijs van uw gewenste cryptocurrency te controleren.

Koop en verkoop de Ark coin via uw account

Om Ark coins veilig en snel te kopen of verkopen, is een account vereist. Dit kan een persoonlijk of zakelijk account zijn. Wij garanderen dat al uw gegevens veilig zijn, dankzij de strikte overeenstemming met de AVG-richtlijnenn en tweefactorauthenticatie wanneer u inlogt. Zodra uw account actief is, hoeft u alleen nog een door gekozen eurobedrag over te maken via een van onze betaalmethoden, zoals iDeal. Zodra dat is gebeurd, bent u klaar om uw cryptocurrency direct op ons platform te kopen en verkopen. Deze worden vervolgens in uw Ark wallet bewaard. Bij Bitcoin Meester garanderen wij een eerlijke en transparante prijs voor Ark en andere coins.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.