Menu Mijn account

Ark

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,34866567
-1.91%24H

Ark (ARK) kopen met iDEAL

Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van Ark. Ark is gemakkelijk te kopen en verkopen via Bitcoin Meester. U kunt eenvoudig geld storten via iDEAL of Bancontact en direct beginnen met handelen. Wilt u hulp bij het opzetten van een account of de aan- en verkoop van cryptovaluta? Raadpleeg dan onze helpdesk, de contactgegevens vindt u onderaan deze pagina.

Grafiek Ark

Wat is Ark?

Het Ark platform wil de blockchain technologie naar de consument brengen. Om dit voor elkaar te krijgen moet het voor ontwikkelaars makkelijker worden om te werken met de blockchain technologie. Hier is het Ark platform voor ontwikkelt. Op het platform kunnen ontwikkelaars bouwen aan nieuwe gedecentraliseerde applicaties. Gedecentraliseerde applicaties zijn applicaties die niet op een enkele computer staan en ook niet onder de controle van een enkele persoon of bedrijf staan. Voor het bouwen van deze applicaties hoeft een ontwikkelaar hopelijk geen nieuwe programmeertaal te leren aangezien het Ark platform is gebouwd in de bekende programmeertaal TypeScript.   

Handelen via Bitcoin Meester

Wilt u Bitcoin Meester gebruiken om Ark en andere cryptovaluta te kopen en verkopen? Ons platform is eenvoudig, accuraat en veilig. Om aan de slag te gaan hoeft u enkel een account aan te maken en een door u gekozen bedrag over te boeken via handmatige overschrijving, iDEAL of Bancontact. Het aanmaken van een account is zo gebeurd. Wij verifiëren uw identiteit en verwerken uw gegevens volgens de AVG-richtlijnen. Na verificatie kunt u beginnen met handelen.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op per mail via helpdesk@bitcoinmeester.nl of telefoon op 085 007 6000.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.