Menu Mijn account

Arweave

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 10,6521310
-2.56%24H

Simpel Arweave (AR) kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester

Bent u op zoek naar een snelle, veilige en eenvoudige manier om Arweave (AR) te kopen en met iDEAL of Bancontact? Dan bent u bij Bitcoin Meester aan het juiste adres! Door een account aan te maken kunt u handelen in meer dan 200 verschillende cryptovaluta, waaronder Arweave.

Grafiek Arweave

Wat is Arweave?

Arweave is een software protocol die probeert bestanden permanent op te slaan op een groot netwerk van computers. Het doel van Arweave is om een digitaal archief te bouwen dat eeuwig blijft bestaan. Het is in veel opzichten te vergelijken met andere gedecentraliseerde opslag projecten zoals Filecoin. Arweave gebruikt cryptovaluta om een marktplaats te creëren voor gebruikers die gegevensopslag willen kopen en verkopen. Aarweave is ambitieus en probeert een markt te ontwrichten die wordt gedomineerd door bestaande grote partijen zoals Google, Amazon en Microsoft. Bestanden die zijn opgeslagen op Arweave zijn toegankelijk via normale webbrowsers, wat betekent dat ze geen speciale wallet of blockchain-service nodig hebben. 

Waarvoor dient het AR token?

De token die bij het Arweave netwerk hoor is AR. Dit is de munteenheid van het Arweave-netwerk. Gebruikers die gegevens willen opslaan, hebben AR tokens nodig om te betalen voor de opslag van hun data, en computers op het netwerk die opslagdiensten aanbieden, moeten betalingen in AR-tokens accepteren.

Het aantal AR-tokens in omloop beperkt is tot 66 miljoen eenheden. De eerste tranche van AR-cryptocurrency werd gecreëerd in juni 2018 toen Arweave werd gelanceerd. Op dat moment werden 55 miljoen AR-tokens gemaakt. Een extra 11 miljoen AR-tokens zijn gepland om geleidelijk te worden vrijgegeven aan de computers die opslagdiensten op het netwerk uitvoeren, zo blijft het netwerk in stand omdat het interessant is voor nieuwe data verstrekkers om zich aan te sluiten bij het netwerk.

Handelen op Bitcoin Meester

Wilt u bij Bitcoin Meester Arweave of één van onze andere cryptovaluta kopen of verkopen? Ons platform is zeer gebruiksvriendelijk. Eerst maakt u in enkele minuten een account aan. Vervolgens kunt u na verificatie een bedrag naar keuze storten via iDEAL of Bancontact. Bij Bitcoin Meester hebben wij de focus op veiligheid en betrouwbaarheid. Daarom behandelen wij alle gegevens die u ons verstrekt volgens de AVG-richtlijnen. Wij bieden kortingen aan op de tarieven als u meer handelt. Naast onze website kunt u ook handelen in crypto via onze app voor iOS en Android.

Komt u er niet helemaal uit?

Heeft u hulp nodig, bijvoorbeeld bij het openen van een account? Dan zitten onze helpdesk medewerkers voor u klaar. Onze helpdesk is 7 dagen per week te bereiken via e-mail. Ook kunt u ons bellen of via de chat bereiken op werkdagen tussen 09:00-17:00 uur. 

Heeft u nog andere vragen of wilt u zich meer verdiepen? Kijk dan eens op ons blog, in de kennisbank of op de pagina met veelgestelde vragen.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.