Menu Mijn account

Astar

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,06316090
-7.07%24H

Astar Network (ASTR) kopen met iDEAL

Via ons eenvoudig te gebruiken platform kunt u ASTR kopen en verkopen. Bekijk hieronder de actuele prijs en de huidige koers van ASTR. Om ASTR te kopen kunt u simpelweg euro's via iDEAL of Bancontact storten.

Grafiek Astar

Wat is Astar Network?

Astar Network is een DApp-hub aangedreven door Polkadot die Ethereum-, WebAssembly- en Layer 2-oplossingen zoals ZK-Rollups ondersteunt. Astar Network is dus een verbinding tussen het Polkadot-ecosysteem met Ethereum, Cosmos en alle grote Layer 1-blockchains.

 

Het doel van Astar is om een ​​multichain smart contract-platform te worden dat op meerdere blockchains en virtuele machines kan draaien. De Polkadot-relay chain is niet ontworpen om slimme contracten te ondersteunen, wat Astar de mogelijkheid biedt om het voortouw te nemen. Met het Astar Network kunnen ontwikkelaars elke gewenste applicatie maken zonder zich zorgen te maken over schaalbaarheid.

 

De native token van Astar Network, ASTR, wordt gebruikt voor governance en staking.

Handelen op Bitcoin Meester

Ons platform is laagdrempelig en wij helpen u graag op weg met het handelen in cryptovaluta. Een account bij Bitcoin Meester is in een paar stappen gemaakt. Wij voeren een verificatie uit waarbij wij zorgvuldig met uw gegevens omgaan volgens de richtlijnen van de AVG. Daarna kunt u direct handelen. We bieden kortingen op de transactiekosten als u meer handelt en hebben een any-to-any functie. Hiermee wisselt u de ene valuta voor de andere voor slechts de helft van de transactiekosten. Ten slotte hebben wij een snelle uitbetaalregeling als u besluit om cryptovaluta te verkopen.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog andere vragen? Blader dan eens door onze handleidingen of bekijk onze FAQ pagina. Onze helpdesk helpt u graag verder. U kunt ons op werkdagen bereiken van 09:00-17:00 op 085 007 6000 of via helpdesk@bitcoinmeester.nl. Ook kunt u een chat starten met een van onze medewerkers.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.