Menu Mijn account

Audius

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,29434205
17.59%24H

Audius (AUDIO) kopen met iDEAL

Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van Audius (AUDIO). AUDIO is gemakkelijk te kopen en verkopen via Bitcoin Meester. U kunt geld op uw account storten via iDEAL of Bancontact en direct beginnen met handelen. Wilt u nog hulp bij het opzetten van een account of de aan- en verkoop van cryptovaluta? Dan kunt u een van onze medewerkers contacten via telefoon of chat.

Grafiek Audius

Wat is Audius?

Audius is een blockchain protocol voor het streamen van muziek. Audius werd oorspronkelijk gebouwd op een POA-netwerk, maar is inmiddels overgegaan op de blockchain van Solana. Audius werd gelanceerd om de problemen van de muziekindustrie te verhelpen, die wordt geplaagd door ondoorzichtige eigendom van muziekrechten en tussenpersonen die tussen artiesten en hun publiek staan. Audius zorgt ervoor dat muzikanten hun muziek zonder inmenging van andere partijen volledig in eigen beheer kunnen houden. 

Wat is AUDIO?

Het Audius-token (AUDIO) is de cryptocurrency die het Audius-protocol aandrijft. Het eigen token heeft drie hoofdfuncties in het Audius-ecosysteem:

- Beveiligen van het netwerk.

- Fungeren als een governance token.

- Toegang geven tot exclusieve functies en inhoud.

AUDIO is een ERC-20-token wat betekent dat het draait op het Ethereum netwerk. AUDIO heft een oorspronkelijke totale voorraad van 1 miljard tokens en geen maximale voorraad. Per december 2021 is er al meer dan 500 miljoen AUDIO in omloop.

Verdere informatie

Bitcoin Meester is laagdrempelig en daarmee geschikt voor beginnende handelaren in cryptovaluta en experts. Wanneer u een account aanmaakt en als deze geverifieerd is, heeft u de mogelijkheid om meteen te beginnen met handelen. 

Wij zijn goed bereikbaar voor uw vragen en helpen u graag verder bij het ontdekken van de verschillende cryptovaluta. Wij zijn bereikbaar per mail, telefoon en chat. Ook kunt u een kijkje nemen op onze FAQ pagina of op onze blog met kennisbank.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.