Menu Mijn account

Augur

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 5,45984015
-1.75%24H

Let op! Bitcoin Meester ondersteunt enkel de V2 variant. V1 stortingen zullen verloren gaan.

Augur (REP) kopen met iDEAL

Bent u op zoek naar een plek waar u eenvoudig en snel Augur kunt kopen en verkopen? Dan bent u bij Bitcoin Meester aan het juiste adres! Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van Augur. Koop uw REP bij Bitcoin Meester en betaal met euro’s en reken af met iDEAL, Bancontact of een van onze andere betaalmethodes.

Grafiek Augur

Wat is Augur?

Augur is een gedecentraliseerd voorspellingsplatform. De software draait op de Ethereum blockchain. Je kan het platform zien als een marktplaats voor weddenschappen. In feite niets anders dan een aandelenbeurs, maar nu wordt er geen activa verhandeld. Gebruikers wedden op de uitkomst van gebeurtenissen. Deze weddenschappen kunnen door iedereen op het Augur platform worden geplaatst. 

Het REP-token 

Gebruikers worden beloond wanneer ze een uitkomst correct voorspellen. Bij een correcte voorspelling wordt een deelnemer beloond met REP (Reputation), het token dat het Augur platform aandrijft. Als een voorspelling niet uitkomt dan verliest een gebruiker het kapitaal dat ze ingezet hebben De REP-token kan worden gebruikt om een weddenschap markt te creëren, maar dit kan ook door het gebruik van andere cryptovaluta. Naast het opzetten van simpele weddenschappen heeft het Augur platform nog een ander doel. Door middel van het “wisdom of the crowd” principe kan het voor externe partijen interessant zijn om data te verzamelen over de voorspellingen van een grote groep.

Handelen via Bitcoin Meester

Wilt u Bitcoin Meester gebruiken om Augur en andere cryptovaluta te kopen en verkopen? Ons platform is eenvoudig, accuraat en veilig. Om aan de slag te gaan hoeft u enkel een account aan te maken en een bedrag naar keuze te storten via iDEAL of Bancontact. Het aanmaken is zo gebeurd nadat u uw identiteit heeft laten verifiëren. Wij behandelen alle gegevens die u ons verstrekt met grote zorg volgens de AVG-richtlijnen. Wij stellen u in staat om snel crypto’s te kopen en te verkopen, en bieden kortingen aan op de tarieven als u meer handelt.

Komt u er niet uit?

Heeft u nog vragen waar u niet helemaal uitkomt? Blader dan eens door onze handleidingen of kijk op de pagina met veelgestelde vragen. Is dit niet de munt waar u naar op zoek bent? Gelukkig bieden we ruim 200 andere cryptovaluta aan. Daarnaast hebben wij ook nog een blog waarin we cryptonieuws posten.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.