Menu Mijn account

Augur

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 20,1727692
-1.78%24H

Let op! Bitcoin Meester ondersteunt enkel de V2 variant. V1 stortingen zullen verloren gaan.

Koop of verkoop Augur automatisch tegen de gewenste prijs

Heeft u een bepaalde prijs in gedachten die het juiste moment aangeeft om Augur coin of ook wel REP coin te kopen of verkopen? In dat geval maakt Bitcoin Meester het u gemakkelijk!We hebben de noodzaak weggenomen om de prijsevolutie van cryptocurrencies constant te volgen. U kunt daarom op ons platform instellen om automatisch coins te kopen of verkopen wanneer ze de gewenste prijs hebben bereikt. Het enige dat u hiervoor nodig heeft, is uw eigen account.

Grafiek Augur

Over de munt

Augur is een gedecentraliseerd voorspellingsplatform. Door middel van het “wisdom of the crowd” principe kunnen zij voorspellingen doen over uitkomsten van bepaalde dingen. Correcte voorspellingen krijgen een beloning binnen het netwerk, foute voorspellingen krijgen een ‘straf’. Augur wilt de manier waarop mensen waarheid ontvangen en verifiëren veranderen. Voorspellingen van grote groepen zijn gemiddeld gezien betrouwbaarder dan die van een kleine groep. Dankzij decentralisatie kunnen bedrijven, overheden en andere instanties niet censureren. De gegevens zijn hierdoor eerlijk.

Snel en veilig

Om Augur ofwel REP coin bij Bitcoin Meester te kopen en verkopen, dient u een account aan te maken. Dit is een snel proces waarvoor u enige informatie moet invullen, waarna u wordt geverifieerd. Dit duurt slechts enkele ogenblikken, aangezien wij een snelle KYC-verificatie bieden. Natuurlijk is snelheid ook belangrijk wanneer het gaat om het ontvangen van uw winst. Daarom bieden wij een vlugge uitbetaling. Wanneer u uw geld opneemt, geven wij onmiddellijk de opdracht aan uw bank om uit te betalen. Bij Bitcoin Meester nemen we beveiliging ook zeer serieus. Daarom worden alle gegevens verwerkt volgens de AVG-richtlijnen en is tweefactorauthenticatie beschikbaar voor elk account. Bovendien is ons platform gemaakt om het kopen en verkopen van cryptocurrency toegankelijk te maken voor iedereen zonder enige geavanceerde kennis.

Begin daarom vandaag nog via Bitcoin Meester met het verhandelen van cryptocurrencies!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.