Menu Mijn account

Avalanche

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 16,0048488
-6.41%24H

Avalanche (AVAX) kopen met iDEAL

Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van Avalanche. Koop uw AVAX bij Bitcoin Meester en betaal met euro's en reken af met iDEAL, Bancontact of een van onze andere betaalmethodes. U kunt de AVAX munten in een eigen wallet beheren of op uw online wallet van Bitcoin Meester laten staan.

Grafiek Avalanche

Wat is Avalanche?

Avalanche is een open source blockchain platform dat gebruikers in staat stelt om smart contracts te schrijven en te implementeren. Smart contracts zijn transacties waarbij automatisch wordt gecontroleerd of alle voorwaarden juist zijn en dan wordt de transactie uitgevoerd. Daarnaast biedt het platform ook de mogelijkheid om gedecentraliseerde applicaties te bouwen. Dit is niet nieuw en vergelijkbaar met bijvoorbeeld Polkadot of Ethereum. Er is echter een belangrijk verschil waarin Avalanche anders is dan de rest. Met Avalanche kan iedereen zijn eigen blockchain bouwen. Het netwerk is gemaakt om in kleinere stukjes op te knippen en aanpasbaar te zijn. Het brengt een hoge mate van veiligheid, schaalbaarheid en prestaties op een platform wat smart contracts ondersteunt. 

Supersnel transacties verwerken

Volgens Ava Labs kan het platform rond de 4.500 transacties per seconde verwerken, vergeleken met ongeveer 7 transacties per seconde voor Bitcoin en 14 transacties per seconde voor Ethereum is dat een enorm verschil. Het netwerk is daarnaast in staat om de transactie in minder dan 3 seconden te voltooien. Dit maakt het beter geschikt voor een enorme groei in de bouw van gedecentraliseerde applicaties. Dit zou op veel concurrerende platforms een probleem kunnen zijn. Avalanche is vernieuwend en biedt veel nieuwe functies: snelle transacties, lage kosten en een netwerk wat veel transacties tegelijk aan kan. 

Handelen via Bitcoin Meester

Avalanche kopen bij Bitcoin Meester kan snel en makkelijk na het maken van een account. Nadat uw account is geverifieerd kunt u hier euro’s op storten. Dit kan bijvoorbeeld snel via iDEAL. Het bedrag is binnen een paar minuten beschikbaar. Als u Avalanche koopt wordt dit bijgeschreven op uw account met geïntegreerde wallet. 

U kunt de munten ook in uw eigen wallet bewaren. Als u Avalanche of andere munten verkoopt betalen wij snel uit. Indien u vaker koopt en verkoopt via ons platform, neemt de korting op de transactiekosten toe.

Meer informatie nodig?

Heeft u nog overige vragen waar u niet helemaal uitkomt? Blader eens door onze handleidingen of bekijk onze FAQ pagina. Is dit niet de munt waar u naar op zoek bent? Gelukkig bieden we ruim 200 andere cryptovaluta aan. Op ons blog staat nog veel meer informatie over de vele andere crypto’s.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.