Menu Mijn account

Avalanche

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 48,0158880
-3.39%24H

Avalanche (AVAX) kopen met iDEAL

Eenvoudig, veilig en snel Avalanche (AVAX) kopen of verkopen? Dan bent u bij Bitcoin Meester aan het juiste webadres! Bij Bitcoin Meester kunt AVAX kopen met iDEAL of een van onze andere betaalmethodes. Het enige wat u nodig heeft om AVAX token te kopen is een account. Een account maakt u binnen enkele minuten aan waarna u veilig en snel AVAX kunt kopen en verkopen.

Grafiek Avalanche

Wat is Avalanche?

Avalanche is gebouwd met behulp van een nieuw soort consensusprotocol en is het eerste smart-contract platform dat transacties in minder dan een seconde bevestigt, de volledige Ethereum development toolkit ondersteunt en miljoenen producenten van volledige blokken mogelijk maakt. Tijdens het testnest had Avalanche al een recordaantal van 1.000+ block-producers van onafhankelijke partijen over de hele wereld. Dit is indrukwekkend omdat dit zelfs testnets overtrof van enkele van meest grote actieve mainnets. Avalanche beschikt ook over een van de meest egalitaire token-distributie plannen. Net geen 14% van de mainnet-tokens werden uitgegeven aan particuliere investeerders, bijna 70% van de tokens werden uitgegeven aan mensen die op het ecosysteem bouwen.

Wat is Avalanche Token (AVAX)?

Het Avalanche platform heeft een eigen native token, het Avalanche (AVAX) token. Het AVAX-token wordt voornamelijk gebruikt om het netwerk te beveiligen door middel van staking, operationele vergoedingen uit te keren, het voorzien in peer-to-peer waarde overdragingen en wordt gebruikt om nieuwe netwerken op het Avalanche-platform te creëren.

AVAX kopen met Bitcoin Meester

Eenvoudig, veilig en snel cryptocurrency kopen en verkopen. Dat is wat wij mogelijk proberen te maken middels ons eigen platform. Om dit te realiseren kan iedere coin of token bij ons worden aangekocht met euro’s en worden betaald met een eenvoudige betaalmethode. Zo kunt u bij ons AVAX kopen met iDEAL. Daarnaast bieden we een ruim assortiment aan met meer dan 200 coins zoals Polkadot, XRP en Bitcoin. Om het nog wat makkelijker te maken hebben we ook een eigen app gelanceerd, zo kunt u ook onderweg eenvoudig handelen en Avalanche token kopen. Onze app is beschikbaar voor zowel iOS als Android. Ook kunt u vooraf orders plaatsen om een munt te kopen of te verkopen op een bepaalde prijs.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.