Menu Mijn account

Axie Infinity

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 8,42175031
-2.97%24H

Axie Infinity AXS kopen met iDEAL

Bent u op zoek naar een plek waar u simpel en snel Axie Infinity Shards (AXS) kunt kopen en verkopen? Dan zit u bij Bitcoin Meester goed! Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van AXS. Koop uw AXS bij Bitcoin Meester en betaal met euro’s via iDEAL, Bancontact of een van onze andere betaalmethodes.

Grafiek Axie Infinity

Wat is Axie Infinity?

Axie Infinity is een spel dat gebouwd is op het netwerk van Ethereum. Spelers kunnen Axie wezens fokken, grootbrengen, laten strijden en ruilen. Axie Infinity omschrijft zichzelf als een spel dat is gebaseerd op Pokémon en Tamagotchi. Het gebruikt Non-Fungible Tokens (NFTs) als elementen in het spel, zoals unieke wezens en stukken land. Een NFT is een soort cryptovaluta die uniek is en aangeeft dat een item van iemand is. Terwijl de ene Bitcoin voor de andere te ruilen is zonder dat de gebruiker dit verschil hoeft te merken, kan dit niet met NFTs. Zij zijn zoals een uniek verzamelaarsitem te kopen, bewaren, ruilen en verkopen, maar dalen of stijgen onafhankelijk in waarde.

De tokens die gebruikt worden in Axie Infinity heten Axie Infinity Shards. Deze kunnen ook verdiend worden door het spel te spelen. Bezitters van AXS kunnen door middel van stemmen inspraak hebben op de toekomstige ontwikkeling van de spelervaring. 

AXS handelen op Bitcoin Meester

Bij Bitcoin Meester kunt AXS kopen, net als meer dan 200 andere cryptovaluta. Wij behandelen uw accountgegevens volgens de richtlijnen van de AVG. Dit betekent dat uw account niet alleen snel aangemaakt is, maar ook veilig is. Nadat we uw account hebben geverifieerd kunt u hier euro’s op storten. Dit kan bijvoorbeeld makkelijk via iDEAL. Het gekozen bedrag is binnen enkele minuten beschikbaar. U kunt dan gaan handelen met AXS.

Meer informatie nodig?

Bekijk onze FAQ pagina of onze handleidingen. Hier helpen wij u met het aanmaken van een account, het kopen van munten, of het instellen van uw Google Authenticator. Mocht er iets niet duidelijk zijn, neem dan zeker contact op met onze helpdesk. Wij zijn bereikbaar via chat, e-mail of telefoon en staan graag voor u klaar!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.