Menu Mijn account

BakeryToken

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 1,44190535
-8.90%24H

BakeryToken (BAKE) kopen met iDEAL of Bancontact

Bent u op zoek naar een eenvoudige manier op BakeryToken (BAKE) te kopen en te verkopen middels iDEAL? Dan zit u bij Bitcoin Meester op de juiste plek! Wij bieden ruim 200 verschillende coins aan welke u kunt kopen en verkopen met een euro pair. Wilt u BAKE token kopen? Dan kunt u binnen enkele minuten van start met het aanmaken van een account. Vervolgens kunt u direct BAKE token kopen en verkopen.

Grafiek BakeryToken

Wat is BakerySwap?

BakerySwap is een DeFi-protocol welke is gebouwd op de Binance Smart Chain. Gebruikers kunnen via BakerySwap beloningen verdienen. BakerySwap is een gedecentraliseerde uitwisseling (DEX) die het model van automatische marktmaker (AMM) gebruikt. Door velen wordt BakerySwap vergeleken met Uniswap. Het voornaamste verschil zit hem in de blockchain waarop het is gebouwd. Uniswap is gebouwd op de Ethereum blockchain terwijl BakerySwap en de bijbehorende BakeryToken draaien op de Binance Smart Chain, evenals PancakeSwap.

BAKE token

Het BakerySwap platform heeft een eigen native token genaamd BakeryToken (BAKE). BAKE verbeter de interacties binnen het AMM DEX-ecosysteem. Doordat het token en het protocol worden gehost op de Binance Smart Chain, brengt het grote voordelen met zich mee voor de Binance-gemeenschap. Zo heeft het bijvoorbeeld arbitragefuncties voor tokens die worden aangedreven door Binance DEX de reguliere gecentraliseerde tegenhanger, Binance.com. De tokens moeten met name de BEP20- en BEP2-tokenstandaarden van BSC volgen.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.