Menu Mijn account

BakeryToken

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,17973956
-3.96%24H

BakeryToken (BAKE) kopen met iDEAL

Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van BakeryToken. BAKE is gemakkelijk te kopen en verkopen via Bitcoin Meester. U kunt geld op uw account storten via iDEAL of Bancontact en direct beginnen met handelen. Wilt u nog hulp bij het opzetten van een account of de aan- en verkoop van cryptovaluta? Dan kunt u een van onze medewerkers contacten via telefoon of chat.

Grafiek BakeryToken

Wat is BakeryToken?

Het BakerySwap platform heeft een eigen token genaamd BakeryToken (BAKE). BakerySwap is een voorbeeld van een gedecentraliseerde uitwisseling (DEX) die het Automated Market Making (AMM) protocol gebruikt. Een gedecentraliseerde uitwisseling vindt plaats tussen twee partijen zonder tussenkomst van een derde partij die de transactie goedkeurt. Bij deze gedecentraliseerde uitwisseling zijn er twee partijen nodig die met elkaar willen handelen. Om ervoor te zorgen dat er ook handel mogelijk is zonder de tweede partij is het AMM protocol ontwikkeld. Bezitters van cryptovaluta kunnen ervoor kiezen om hun valuta als liquiditeit aan te bieden. Bij genoeg liquiditeit en zonder goedkeur van een tweede partij kunnen er vervolgens valuta worden geruild tegen andere cryptovaluta in liquiditeitspools.  

BakerySwap en Uniswap

Veel mensen vergelijken BakerySwap met Uniswap. Het voornaamste verschil zit hem in de blockchain waarop het is gebouwd. Uniswap is gebouwd op de Ethereum blockchain terwijl BakerySwap en de bijbehorende BakeryToken draaien op de Binance Smart Chain.

Verdere informatie

Bitcoin Meester is laagdrempelig en daarmee geschikt voor beginnende handelaren in cryptovaluta en experts. Wanneer u een account aanmaakt en als deze geverifieerd is, heeft u de mogelijkheid om meteen te beginnen met handelen.

Wij zijn goed bereikbaar voor uw vragen en helpen u graag verder bij het ontdekken van de verschillende cryptovaluta. Wij zijn bereikbaar per mail, telefoon en chat. Ook kunt u een kijkje nemen op onze FAQ pagina of op onze blog met kennisbank.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.