Menu Mijn account

Balancer

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 19,0485999
-4.20%24H

Balancer kopen met iDEAL

Balancer is een geautomatiseerde 'market maker', oftewel een gedecentraliseerde exchange en een liquiditeitspoolprotocol welke is gebouwd op Ethereum waarmee gebruikers tegelijkertijd liquiditeit kunnen bieden voor meerdere activa. Het BAL-token van Balancer fungeert als een governance-token om het project te helpen bij het bepalen van functies zoals rewards en op de witte lijst geplaatste pools voor liquiditeitsmining. Het BAL-token kunt u kopen bij Bitcoin Meester met een BAL/EUR pair en betalen via iDEAL.

Grafiek Balancer

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.