Menu Mijn account

Balancer

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 5,71562992
0.36%24H

Balancer kopen met iDEAL

Via ons platform kunt u Balancer kopen en verkopen. Bekijk hieronder de actuele prijs en de huidige koers van de munt. Door een account aan te maken krijgt u toegang tot ons platform, waarop u ruim 200 verschillende cryptovaluta kunt kopen en verkopen.

Wilt u hulp bij het opzetten van een account? Dan kunt u een van onze medewerkers benaderen via telefoon of chat.

Grafiek Balancer

Wat is Balancer en wat doet de token?

Balancer is een geautomatiseerde market maker, dit houdt in dat het een platform is waarop via een formule de prijs van een munt wordt bepaald in plaats van dat de eigenaar van een munt zelf de vraagprijs bepaald. 

Er is bij Balancer dan ook niet een verkoper en koper nodig (via een orderboek), maar deze zijn vervangen door liquiditeits pools. Een liquiditeits pool is een soort verzameling van verschillende munten. Door gebruik te maken van deze pools is er op het moment van (ver)kopen van een munt niet direct een (ver)koper nodig, omdat de munt dan al in de pool staat. De munten die in deze liquiditeits pools zitten worden door eigenaren van twee munten, bijvoorbeeld Ethereum en AAVE, in de pool gestort. Deze eigenaren krijgen hier weer een bepaalde winst over.

In één liquiditeits pool bevinden zich 2 munten die met elkaar zijn verbonden. Daarnaast wordt de hoogte van de prijs bepaald door de hoeveelheid vraag naar een munt. Dit betekent dat, wanneer de vraag naar Ethereum omhoog gaat de prijs zal stijgen, tegelijkertijd de vraag naar AAVE omlaag zal gaan en de prijs dus zal dalen. 

De Balancer token wordt aan de eigenaren van munten in de liquiditeits pools betaald en kan gebruikt worden om mee te stemmen over de toekomst van Balancer. Daarnaast kan ermee betaald worden om andere valuta te kopen.

Wat is er speciaal aan Balancer?

Balancer is anders dan de meeste geautomatiseerde market makers (zie uitleg hierboven) door de mogelijkheid om tot 8 verschillende munten op het platform in de pools te storten. Daarnaast is het niet nodig om in de pool precies een verhouding 1 op 1 van verschillende munten aan te houden, maar kan er zelf gekozen worden hoeveel van elke munt gestort wordt. 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op per mail via helpdesk@bitcoinmeester.nl of telefoon op 085 007 6000. Bent u geïnteresseerd in vergelijkbare tokens, kijk dan ook even bij Uniswap. Mocht u verder nog informatie willen kijk dan ook even op ons blog.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.