Menu Mijn account

Bancor

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,36669974
-1.76%24H

Bancor kopen doet u simpel en snel op Bitcoinmeester.nl!

Bent u klaar om in de wereld van cryptovaluta te stappen en wilt u Bancor kopen? Dan begint uw digitale reis op Bitcoin Meester. Een transparant, veilig en overzichtelijk platform voor beginners en gevorderden, met meer dan 200 verschillende cryptovaluta. Het aanmaken van een account is in enkele stappen gebeurd. Nadat uw account is goedgekeurd, kunt u er direct euro’s op storten met bijvoorbeeld iDEAL.

Grafiek Bancor

Over Bancor

Bancor is een software die bestaat uit verschillende smart contracts. Dit zijn transacties die u kunt maken zonder goedkeuring van derde partijen. Deze smart contracts vormen een protocol waarmee tokens omgezet kunnen worden. Tokens kunnen meerdere functies hebben. Zo kan een token als betaalmiddel worden gebruikt, maar kan het ook een aandeel of bewijs van een product zijn. Met Bancor kunnen tokens snel en moeiteloos naar winsten omgezet worden zonder dat de token ook werkelijk verkocht moet worden. De gebruikte token op Bancor is de Bancor Network Token (BNT). 

 

Wat Bancor uniek maakt is het doel van de software om altcoins (alle andere cryptovaluta dan Bitcoin) beschikbaar te maken, en om gebruikers te belonen als zij deze beschikbaar stellen. Zij krijgen namelijk een deel van de kosten die betaald worden wanneer altcoins worden gekocht en verkocht door handelaren. Deze beloning krijgen zij uitbetaald in BNT.

Maak een Bitcoin Meester account aan

Wij geven sterk om de veiligheid van uw gegevens en houdens ons daarom aan de AVG–richtlijnen. Een account is in een paar stappen aangemaakt. Daarna kunt u via bijvoorbeeld iDEAL euro’s storen waarmee u BNT en andere coins kunt kopen. Bij Bitcoin Meester kunt u coins van de ene cryptovaluta gebruiken om een ​​andere te kopen. U kunt uw munten beheren in uw wallet of op onze offline server. Als u munten verkoopt betalen wij snel uit. Als u vaker koopt en verkoopt via ons platform wordt uw korting op de wisselkosten hoger.

Contact met Bitcoin Meester?

De meest gestelde vragen vindt u op de FAQ pagina. Ook kunt u onze handleiding lezen. Wanneer u toch nog vragen heeft kunt u ons bellen, mailen of een chat starten. Cryptovaluta handelen moet volgens ons zo eenvoudig mogelijk zijn voor iedereen!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.