Menu Mijn account

Bancor

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 3,49287351
-1.38%24H

Bancor kopen doe je eenvoudig en snel op Bitcoinmeester.nl!

Bent u klaar om zich te begeven in de wereld van cryptocurrency en wilt u Bancor kopen? Dan begint uw digitale reis op Bitcoin Meester. Een transparant, veilig en overzichtelijke platform voor beginners en gevorderden. Het aanmaken van een account is in enkele stappen gebeurd. Nadat uw account is goed gekeurd, kunt u er direct een eurobedrag op storten middels bijvoorbeeld iDeal.

Grafiek Bancor

Over Bancor

Bij Bitcoin Meester bieden wij altijd de live Bancor (BNT) koers. Bancor is vernoemd naar een wereld valuta rekeneenheid die nooit werd ingevoerd, maar voorgesteld werd door John Maynard Keys. Dit was destijds de voorzitter en leider van de Britse delegatie van de Wereld Bank Commissie. Het Bancor protocol is een standaard voor de nieuwe generatie cryptocurrencies. Het gaat om het gemakkelijk maken, beheren en verhandelen van (momenteel ERC20) tokens. Dit doen ze door de liquiditeit te vergroten en de tokens een geautomatiseerde marktprijs te laten hebben.

Maak een Bitcoin Meester account aan

Wij geven sterk om de veiligheid van uw gegevens en handhaven de AVG –richtlijnen. Via uw account stort u euro's welke u vervolgens kan gebruiken om Bancor en andere coins te kopen. Bij Bitcoin Meester kunt u coins van de ene cryptocurrency gebruiken om een ​​andere cryptocurrency te kopen door middel van onze any-to-any functie. Naast dat wij Bancor verkopen bieden we nog ruim 190 verschillende andere cryptocurrencies aan zoals bijvoorbeeld XRP, Chainlink en Stellar. Voor iedereen is er dan ook een munt te vinden op ons platform! Lees voor het kopen van een bepaalde munt altijd goed in wat het achterliggende project doet.

Bancor online duidelijk in een overzicht

Wilt u zelf de prijs van Bancor en andere valuta volgen? Geen probleem! Onze munten en koersen pagina biedt een duidelijk overzicht en prijsgrafiek van valuta zoals BNT coin en nog veel meer. De marktwaarde van een bepaalde valuta wordt door onze grafieken over een periode van enkele maanden gevolgd. Wilt u zien wat de koers van Bancor de afgelopen 24 uur heeft gedaan? Deze informatie wordt handig uitgedrukt in een percentage. De prijs is tevens altijd inclusief onze transactiekosten, zodat u altijd krijgt wat u ziet en niet een cent minder.

Contact met Bitcoin Meester?

De meest gestelde vragen vindt u op de FAQ pagina en ook met onze handleidingen komt u een heel eind. Wanneer u toch nog vragen heeft, kunt u ons bellen, mailen of een chat starten. Cryptocurrency handelen moet volgens ons zo eenvoudig mogelijk zijn voor iedereen!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.