Menu Mijn account

Band Protocol

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 1,65260796
-6.06%24H

Band Protocol (BAND) kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester

Bekijk hieronder de actuele Band Protocol koers en de prijsontwikkeling van BAND. Ook BAND is gemakkelijk aan te kopen en verkopen via Bitcoin Meester, net als meer dan 200 andere cryptovaluta. U kunt gemakkelijk geld storten via iDEAL of Bancontact en meteen beginnen met handelen. Wilt u hulp bij het opzetten van een account of de aan- en verkoop van cryptovaluta, dan kunt u een van onze medewerkers spreken via telefoon, chat of e-mail.

Grafiek Band Protocol

Wat is Band Protocol?

Band Protocol is een software die data verzamelt en beschikbaar stelt. Het Band team claimt daarbij dat de data niet gemanipuleerd, onjuist, of op een andere manier onbetrouwbaar zijn. Dit brengt vele nieuwe mogelijkheden voor ontwikkelaars. Voorbeelden hiervan zijn apps die data willen gebruiken uit de fysieke wereld, zoals het bijhouden van sportuitslagen, de impact van het weer, beurzen en meer.

 

Hiervoor worden smart contracts gebruikt. Dit zijn transacties die je kunt maken zonder goedkeuring van derde partijen. Om ervoor te zorgen dat deze smart contracts correct worden uitgevoerd, biedt Band Protocol een beloning aan die gebruikers stimuleert om data te verstrekken en te controleren. Dit speciale type gebruikers heet validators. De top 100 gebruikers die de meeste BAND tokens bezitten worden geselecteerd als validators. Als zij zich niet aan bepaalde regels houden kunnen BAND tokens van hen afgenomen worden.

BAND kopen met Bitcoin Meester

Ons doel bij Bitcoin Meester is om het kopen van cryptovaluta zoals BAND zo simpel mogelijk te houden. Iedere munt die wij aanbieden kunt u eenvoudig kopen met euro’s en betalen via iDEAL of Bancontact. Naast onze website bieden wij ook een eigen app aan. Hiermee kunt u onderweg handelen met dezelfde gebruiksgemakken. Het enige wat u nodig heeft is een account dat u binnen een paar stappen maakt.

Verder nog vragen?

Heeft u hulp nodig met het kopen van BAND? Bladert u dan eens door onze handleidingen of door onze FAQ. Mocht u hulp nodig hebben van een medewerker dan kunt u uiteraard ook met ons chatten, e-mailen of bellen.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.