Menu Mijn account

Basic Attention Token

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,58093988
-2.53%24H

Basic Attention Token kopen 

Ons platform biedt een duidelijk overzicht van alle huidige prijzen van bat (ook wel Basic Attention Token genoemd) en alle andere valuta's die we aanbieden. Wij bieden dan ook altijd de live koers van de BAT token. Dit maakt het veel eenvoudiger om te beslissen in welke cryptocurrency u wilt investeren. Ook is het bij ons altijd mogelijk om met iDeal en met Euro’s te betalen. U kunt bij ons dus uw BAT kopen met Euro’s.

Grafiek Basic Attention Token

Beginnen met handelen in BAT coin

U vraagt zich misschien af: hoe begin ik? Geloof ons, het is makkelijk! U registreert uw account, stort er een door u gekozen eurobedrag op en begint met handelen! Laat uw account eenvoudig verifiëren en koop en verkoop elke week zoveel u wilt. Veiligheid is één van onze hoofddoelstellingen. Daarom slaan we al uw coins op in hardware / offline wallets. U kunt ze echter ook in uw eigen wallet opslaan. Wij gaan vertrouwelijk met uw geld en gegevens om volgens de AVG- richtlijnen.

Wat is Basic Attention token?

Basic Attention Token maakt deel uit van een nieuw decentraal marketing platform voor het radicaal hervormen van digitale marketing praktijken. De Basic Attention Token is een transactiemiddel tussen adverteerders, publishers en de bezoekers van een website. Bezoekers van een website krijgen een klein gedeelte van de advertentiekosten van adverteerders in de vorm van BAT tokens.

Vragen over Basic Attention Token of uw account?

Bij ons kunt u terecht voor uw vragen omtrent cryptocurrencies via de volgende mogelijkheden: Lees onze speciaal opgestelde handleidingen of Bekijk de Veelgestelde Vragen op onze FAQ pagina. Liever contact met Bitcoin Meester? Mail naar Bitcoin Meester,chat met medewerkers van Bitcoin Meester of neem eens een kijkje op onze blog. Wij bieden een platform wat voor beginners en gevorderde handelaren in cryptocurrencies eenvoudig en veilig te gebruiken is. 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.