Menu Mijn account

Basic Attention Token

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,23835186
-3.19%24H

Basic Attention Token (BAT) kopen met iDEAL

Via ons platform kunt u Basic Attention Token, ofwel BAT coin, kopen en verkopen. Ook kunt u kiezen uit meer dan 200 andere munten. Voor een overzicht daarvan klikt u op de pagina met koersen & coins. BAT coins kopen is slechts een kwestie van een account aanmaken, euro's storten, en deze direct omwisselen voor uw gekozen cryptovaluta.

Grafiek Basic Attention Token

Wat is Basic Attention Token?

Basic Attention Token, of in het kort BAT, is een op de blockchain gebaseerd digitaal informatieplatform. Het biedt adverteerders de mogelijkheid hun advertenties en diensten op een vernieuwende manier aan te bieden. Online advertenties op websites zijn soms ontzettend irritant. Plugins als Adblock zorgen ervoor dat je hier steeds minder last van hebt. Voor een adverteerder wordt het daarom steeds moeilijker om impact te maken met advertenties. Door mensen een financiële prikkel te bieden, in de vorm van BAT-tokens, probeert BAT een nieuw digitaal advertentieplatform te zijn.

Brave Browser

Bij BAT word je beloond voor het bekijken van advertenties. Adverteerders kunnen met BAT-tokens betalen om advertenties weer te geven. Gebruikers kunnen er vervolgens kiezen om verdiende tokens zelf te houden of door te geven aan de contentmakers. Dit gebeurt allemaal in de Brave Browser. Een open source browser die zeer privacy gericht is en daarnaast ook een betere internetervaring zegt te bieden. Zo kan je bijvoorbeeld met een druk op de knop ervoor zorgen dat je helemaal geen advertenties ziet. Laat je wel advertenties toe dan krijg je daar dus een vergoeding voor.

Maak vandaag nog uw Bitcoin Meester account aan!

Nadat u enkele stappen heeft doorlopen, zullen wij uw account verifiëren. Wij zorgen dat uw gegevens goed behandeld worden volgens de AVG richtlijnen.

Na verificatie kunt u eenvoudig via iDEAL, Bancontact of een handmatige overschrijving een storting op uw account doen. Vervolgens kunt u onbeperkt cryptovaluta kopen en verkopen. Voor het aan- en verkopen hanteren wij transactiekosten van maximaal 1%. Deze kosten dalen tot 0.10% wanneer u een frequente handelaar wordt. Tevens bieden wij de any-to-any functie waarmee u de ene coin voor de andere kunt omwisselen met de helft van de transactiekosten.

Verdere informatie nodig?

Bekijk onze FAQ pagina of onze handleidingen waar wij u begeleiden met het aanmaken van een account, het kopen van munten, of het instellen van uw Google Authenticator. Mocht er iets niet duidelijk zijn, neem dan contact op met onze helpdesk. Dit kan via mail helpdesk@bitcoinmeester.nl of telefoon op 085 007 6000.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.