Menu Mijn account

Binance Coin

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 16,4407
-4.45%24H

Binance coin (BNB) kopen met iDeal

Wanneer u Binance coin (BNB coin) of andere cryptocurrencies voor een eerlijke prijs wilt kopen of verkopen, bent u aan het juiste webadres.
Bij Bitcoin Meester bieden we een handelsplatform voor een brede selectie van cryptocurrencies. Hier kunt u Binance Coin, Bitcoin en andere coins op een veilige en eenvoudige manier kopen en verkopen.

Grafiek Binance Coin

Wat is Binance coin?

Binance Coin is een munt die wordt gebruikt binnen het Binance handelsplatform. Binance Coin werkt met ERC-20 tokens en heeft vooralsnog 200 miljoen coins in circulatie.
Binance zal ieder kwartaal 20% van hun winst te gebruiken om hun eigen munt terug te kopen en te vernietigen, net zolang tot er nog maar 100 miljoen coins over zijn. BNB Coin is een munt die gebruikers toegang geeft tot allerlei functies en voordelen, waaronder een korting op de transactiekosten bij Binance op de beurs.

Maak snel een Bitcoin Meester account aan!

Ons platform heeft een lage drempel, dus u hebt geen ervaring of kennis nodig over het verhandelen van cryptocurrencies en u kunt direct beginnen.
We geven prioriteit aan veiligheid en transparantie om de handel te vergemakkelijken.
Dit betekent dat wij uw gegevens met zorg behandelen volgens de AVG richtlijnen en dat de prijzen die u ziet inclusief de transactiekosten zijn.

De snelste manier om de digitale weg van handelen in cryptocurrency op te gaan, is middels een account op Bitcoin Meester.
Deze is eenvoudig en snel aangemaakt en wordt direct door ons geverifieerd.
Een geactiveerde account betekent dat u er via bijvoorbeeld iDeal makkelijk een zelf gekozen eurobedrag op kunt storten en binnen enkele minuten al kunt gaan handelen.
Het bedrag wat u overmaakt beheert u in uw Binance wallet, waarmee u overigens ook andere coins kunt sparen, kopen en verkopen. Aan de slag dus!

Heeft u vragen over het BNB coin kopen?

Bekijk dan eens onze pagina met veelgestelde vragen of blader eens door onze handleidingen. Op deze pagina's wordt u geholpen en kunt u direct van start met het kopen en verkopen van Binance Coin, Bitcoin, Ripple of andere munten! Toch liever persoonlijk contact? Stuurt u dan eens een mailtje naar helpdesk@bitcoinmeester.nl, of start een chat met een van onze medewerkers.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

De 5 meestgestelde vragen

Bekijk hier de 5 meestgestelde vragen.

  • Waarom moet ik voor Bitcoin Meester kiezen?
  • Wat is Bitcoin Meester?
  • Hanteren jullie een limiet voor kopen en verkopen?
  • Wat is het verschil tussen storten en versturen?
  • Hebben jullie voldoende voorraad?
Bekijk alle vragen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 1,00 onder de € 1.000,-.
Bancontact
Kosten: € 1,00 + 1.1%
SEPA
Kosten: € 1,00 onder de € 1.000,-.
Giropay
Kosten: € 1,00 + 2%
Sofort
Kosten: € 1,00 + 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):
1000


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.