Menu Mijn account

Binance Coin

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 321,969692
-0.86%24H

Binance coin (BNB) kopen met iDeal

Let op! Wij ondersteunen enkel BNB Smart Chain (BEP20)

 

Wanneer u Binance coin (BNB coin) of andere cryptocurrencies voor een eerlijke prijs wilt kopen of verkopen, bent u aan het juiste webadres. Bij Bitcoin Meester bieden we een handelsplatform voor een brede selectie van cryptocurrencies. Hier kunt u Binance Coin, Bitcoin en andere coins op een veilige en eenvoudige manier kopen en verkopen.

Grafiek Binance Coin

Wat is Binance coin?

Houders van de Binance Coin krijgen een aantal voordelen op het Binance handelsplatform. Een van deze voordelen is deelname aan nieuwe projecten die worden aangeboden op Binance Launchpad. Daarnaast wordt de munt gebruikt op de door Binance opgezette blockchains, namelijk de Binance Chain en de Binance Smart Chain. 

De Binance chain wordt gebruikt om de gedecentraliseerde beurs Binance Dex te onderhouden. Een gedecentraliseerde beurs is een plek waar betalingen direct tussen gebruikers plaatsvinden in plaats van via een andere derde partij.  

De Binance Smart Chain wordt gebruikt om smart contracts uit te voeren. Smart contracts zijn transacties die gedaan kunnen worden zonder dat er een derde partij bij moet komen om de transactie goed te keuren, zoals dat bij traditionele banken wordt gedaan. De Binance Coin is hierbij nodig om de transactiekosten te betalen voor zo’n transactie. Daarnaast kunnen houders van de Binance Coin ook de munt staken. Staken is een beloning voor het behouden van een munt en zo te zorgen dat de bijbehorende blockchains veilig blijven. 

Waarom Binance Coin?

Het idee van Binance is om een deel van de winst te gebruiken om Binance Coin terug te kopen en te verbranden, wat inhoudt dat de munten vernietigd worden. Door de grote hoeveelheid verbranding van munten neemt naar alle waarschijnlijkheid de waarde van een enkele munt met de tijd toe. Daarnaast zijn er veel bedrijven die de Binance Coin aannemen als betaalmiddel.

Het voordeel van Binance Coin kopen met Bitcoin Meester

Ons platform heeft een lage drempel, dus u hebt geen ervaring of kennis nodig over het verhandelen van cryptocurrencies en u kunt direct beginnen. We geven prioriteit aan veiligheid en transparantie om de handel te vergemakkelijken. Dit betekent dat wij uw gegevens met zorg behandelen volgens de AVG richtlijnen en dat de prijzen die u ziet inclusief de transactiekosten zijn. De snelste manier om de digitale weg van handelen in cryptocurrency op te gaan, is middels een account op Bitcoin Meester. Deze is eenvoudig en snel aangemaakt en wordt direct door ons geverifieerd. Een geactiveerde account betekent dat u er via bijvoorbeeld iDeal makkelijk een zelf gekozen euro bedrag op kunt storten en binnen enkele minuten al kunt gaan handelen. Het bedrag wat u overmaakt beheert u in uw Binance wallet, waarmee u overigens ook andere coins kunt sparen, kopen en verkopen. Naast onze website hebben wij ook nog een Android app en een iOS App waarmee u onderweg kunt handelen.

Heeft u vragen over BNB coin kopen?

Bekijk dan eens onze pagina met veelgestelde vragen of blader eens door onze handleidingen. Op deze pagina's wordt u geholpen en kunt u direct van start met het kopen en verkopen van Binance Coin, Bitcoin, Ripple of andere munten! Toch liever persoonlijk contact? Stuurt u dan eens een mailtje naar helpdesk@bitcoinmeester.nl, of start een chat met een van onze medewerkers.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.