Menu Mijn account

Bitcoin

Bitcoins kopen

Bitcoins kopen met iDeal doe je eenvoudig bij Bitcoinmeester. Vul het aantal euro's in dat je wilt gebruiken en om Bitcoins mee te kopen en wij rekenen direct voor je uit hoeveel Bitcoins je hier voor krijgt.

 

Bitcoins, ook wel de "mother off all coins" genoemd. De Bitcoin gebruikt peer-to-peer technologie om zonder tussenkomst van derden te kunnen werken. Dit maakt het hacken en saboteren van de Bitcoins zo goed als onmogelijk. Alle transacties worden decentraal verwerkt. Om dit te kunnen doet maakt de Bitcoin gebruik van een nieuwe technologie de "blockchain" genaamd. Het is tot op de dag van vandaag onbekend wie deze technologie heeft ontwikkeld. De bedenker van de blockchain techniek gebruikt het pseudoniem Satoshi Nakamoto.  Er is geen beheerder of een centrale database die kan worden aangevallen.

 

Officiële website

 

Grafiek Bitcoin

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

De 5 meestgestelde vragen

Bekijk hier de 5 meestgestelde vragen.

  • Waarom moet ik voor Bitcoin Meester kiezen?
  • Wat is Bitcoin Meester?
  • Hanteren jullie een limiet voor kopen en verkopen?
  • Wat is het verschil tussen storten en versturen?
  • Hebben jullie voldoende voorraad?
Bekijk alle vragen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Er wordt € 1,00 verwerkingskosten ingehouden op dit bedrag. Bij een iDeal betaling is je saldo binnen enkele minuten al zichtbaar.

Let op: Stort alleen geld met het rekeningnummer dat je eerder geverifieerd hebt.

of

Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):
1000


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.