Menu Mijn account

Bitcoin Cash

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 542,557695
-0.33%24H

Bitcoin Cash kopen, verkopen en de koers volgen

Houd altijd goed de Bitcoin Cash (BCH) koers in de gaten en ontdek het juiste moment om de Bitcoin Cash te kopen of te verkopen. Bij Bitcoin Meester ziet u op een overzichtelijk platform de koersen van diverse cryptovaluta. Voor dit platform is weinig technische kennis vereist, wat het erg duidelijk maakt voor zowel de beginner als expert. Ons platform is voor iedereen toegankelijk!

Grafiek Bitcoin Cash

Houd altijd de Bitcoin Cash ABC (BCH) koers in de gaten

De Bitcoin Cash ABC is een relatief nieuwe cryptomunt die ontstaan is in 2017. Het is ontstaan uit de hardfork die in het Bitcoin Cash netwerk plaatsvond. Bitcoin Cash ABC representeert een software upgrade waarbij de consensus regels worden aangepast. De belangrijkste verandering is de implementatie van flexibele transactieblokken. Op deze manier kan er flexibel ingespeeld worden op het aantal transacties. Daarnaast worden er sneller achter elkaar nieuwe blokken gegenereerd. Per 2,5 minuut zou een nieuw blok aan de blockchain toegevoegd kunnen worden. De grootte hiervan kan maximaal 32MB per blok bedragen. Bitcoin Cash stamt van origine af van de reguliere Bitcoin, echter zijn dit nu 2 totaal verschillende munten met een eigen koers, een eigen blockchain en een eigen team.

Eenvoudig Bitcoin Cash ABC kopen voor een voordelige prijs

Het aanschaffen van Bitcoin Cash ABC is bij ons erg eenvoudig. Allereerst maakt u een account aan, waarna u hier geld op stort. Vervolgens kunt u uw gewenste cryptomunt kopen. Houd daarbij wel de koers van bijvoorbeeld de Bitcoin Cash ABC in de gaten, zodat u weet wat het juiste moment is om deze cryptovaluta te kopen. De prijs wordt bepaald door onze eigen koers. Deze koers stellen we vast met behulp van een gemiddelde van meerdere internationale exchanges en de handel op ons eigen platform.

Maak uw account aan

Bent u er klaar voor om in de wereld van deze cryptomunt te duiken? Maak dan een account aan. Het account is in een paar stappen voltooid, waarna u geld op uw account kunt storten. Heeft u vooraf nog vragen of wilt u graag eerst meer informatie over bijvoorbeeld de koers van de Bitcoin Cash ABC (BCH) ontvangen? Bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen of neem contact met ons op. U bereikt ons 085 007 6000 en helpdesk@bitcoinmeester.nl.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.