Menu Mijn account

Bitcoin Cash

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 125,755590
-1.47%24H

Bitcoin Cash (BCH) kopen met iDEAL

Bent u op zoek naar een veilige en snelle manier om Bitcoin Cash te kopen? Dat kan bij Bitcoin Meester, een Nederlands platform waarop u ruim 200 verschillende cryptovaluta kunt kopen en verkopen. Wij maken het mogelijk om 24 uur per dag, zeven dagen per week, cryptovaluta te verhandelen. Naast onze website bieden we onze klanten ook de mogelijkheid om te handelen via onze app voor zowel iOS als Android.

Grafiek Bitcoin Cash

Wat is Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash is een relatief nieuwe cryptomunt die ontstaan is in 2017. Het is ontstaan uit de hard fork van Bitcoin. Een hard fork is een verandering in het protocol van een cryptovaluta. Elke blockchain heeft een eigen set met regels. In deze regels worden verschillende dingen vastgelegd. Bijvoorbeeld hoe lang het duurt om een blok te minen. Ook staat er in vastgelegd hoe groot een blok is. Deze regels kunnen niet veranderd worden. Bij de blockchain van Bitcoin is er besloten na een bepaald aantal bloks een hard fork toe te passen. Hierdoor is Bitcoin Cash ontstaan.

Veranderingen 

De belangrijkste verandering die Bitcoin Cash hierdoor heeft kunnen toepassen is de implementatie van flexibele transactie blokken. Op deze manier kan er flexibel ingespeeld worden op het aantal transacties. Daarnaast worden er sneller achter elkaar nieuwe blokken gegenereerd. Per 2,5 minuut zou een nieuw blok aan de blockchain toegevoegd kunnen worden. De grootte hiervan kan maximaal 32MB per blok bedragen. Bitcoin Cash stamt van origine dus af van de reguliere Bitcoin. Nu zijn dit 2 totaal verschillende munten met een eigen koers, een eigen blockchain en een eigen team.

Eenvoudig en snel handelen via Bitcoin Meester

Bitcoin Cash kopen doet u gemakkelijk via Bitcoin Meester. Heeft u al een account? Dan kunt u direct aan de slag met BCH kopen! Heeft u nog geen account? Geen zorgen, een account aanmaken kost u slechts enkele minuten. Heeft u hulp nodig bij het openen van een account? Dan zitten onze helpdesk medewerkers voor u klaar. Onze helpdesk is 7 dagen per week te bereiken via e-mail. Indien uw voorkeur uitgaat naar telefonisch contact dan is dit ook mogelijk. Onze medewerkers zijn via telefoon of via de chat te bereiken op werkdagen tussen 09:00-17:00 uur. 

Heeft u nog andere vragen of wil u zich meer verdiepen? Kijk dan eens op ons blog, in de kennisbank of tussen de veelgestelde vragen.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.