Menu Mijn account

Bitcoin Cash SV

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 125,641053
-1.97%24H

Bitcoin SV kopen en verkopen

Bitcoin SV (BCSV) kopen en verkopen? Dat kan bij Bitcoin Meester! Een betrouwbare partij, gevestigd in Nederland. Via ons platform kunt u met een account 24 uur per dag handelen in uw favoriete munten. Om BCSV te kopen maakt u slechts een account aan. Hierna heeft u direct de mogelijkheid om via iDeal of Bancontact euro's te storten. Hierna kunt u deze omruilen voor munten als bitcoin SV.

Grafiek Bitcoin Cash SV

Hardfork van gewone Bitcoin

Bitcoin SV, voorheen Bitcoin Cash SV, is ontstaan uit een hardfork in het Bitcoin Cash netwerk. De SV staat voor Satoshi Vision. De munt is gebouwd om de visie van Satoshi Nakamoto te realiseren. Het team zou de originele kenmerken van het Bitcoin-protocol op de Bitcoin SV blockchain herstellen. Daarnaast ondersteunt Bitcoin SV onbeperkte block grootte, waardoor de transacties erg snel zijn. 

Een makkelijke manier om Bitcoin SV te kopen en te verkopen

Wanneer u overweegt om Bitcoin te kopen via bijvoorbeeld iDeal of Bancontact is het handig om de koers in de gaten te houden. U kunt uw munten kopen bij een wisselkantoor zoals Bitcoin Meester. Wij kopen onze munten in bij verschillende exchanges, deze worden daarna verkocht aan de gebruiker. Op deze manier zijn wij in de gelegenheid om SV aan te bieden met een euro paar. Ons systeem is zo ingericht dat wij nooit zonder voorraad raken!

Heeft u een vraag?

Durft u de stap te zetten om te handelen in Bitcoin SV? Maakt u dan een account aan bij Bitcoin Meester. Zodra u een account heeft aangemaakt kunt aan de slag, heeft u vragen? Lees dan eens onze handleidingen door of blader door onze veelgestelde vragen. Mocht u er dan alsnog niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons via 085 007 6000 en helpdesk@bitcoinmeester.nl, of start een live chat met een van onze medewerkers.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.