Menu Mijn account

Bitcoin Diamond

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 1,94452342
-1.96%24H

Bitcoin Diamond kopen met iDeal doe je eenvoudig bij Bitcoin Meester!

Bitcoin Diamond was de grote verrassing in de Bitcoin familie. Waar een hard fork normaliter van te voren wordt aangekondigd, viel Bitcoin Diamond uit de lucht. Het grootste verschil met Bitcoin ligt in de omvang van het aantal munten dat uitgebracht is. Er is een maximum van 210 miljoen Bitcoin Diamond coins.

Grafiek Bitcoin Diamond

Volg de Bitcoin Diamond prijs met onze duidelijke grafieken

Wilt u Bitcoin Diamond (BSD coin) kopen wanneer de tijd en vooral de prijs goed is? Slimme keuze! Omdat Bitcoin Diamand een van de grootste en bekendste cryptocurrencies op de markt is. Bij Bitcoin Meester kunt u snel zien wanneer het tijd is om Bitcoin Diamond te kopen voor een geweldige prijs. We houden tenslotte alle fluctuaties in de beurswaarde van verschillende cryptocurrencies grondig in de gaten en werken onze gegevens voortdurend bij. Onze grafieken tonen de trends van de beurswaarde over een aantal maanden. We tonen ook de prijsveranderingen van BCD coin in de afgelopen 24 uur met een percentage gemarkeerd in groen of rood. Op deze manier ziet u in één oogopslag wanneer de tijd rijp is om Bitcoin Diamond te kopen of verkopen.

Account bij Bitcoin Meester

Ons platform maakt het niet alleen eenvoudig om op elk gewenst moment de prijs van BCD coin te volgen, maar maakt het ook gemakkelijk om coins uit deze valuta te kopen of verkopen. Met slechts een paar klikken kunt u het proces voltooien. Bovendien kunt u een automatische bestelling instellen om BCD coins te kopen of verkopen wanneer ze de gewenste waarde hebben bereikt. Het enige dat u nodig heeft, is uw eigen account bij Bitcoin Meester. Registreer voor een persoonlijke of zakelijke account en vul uw gegevens in. Wij beheren deze volgens de AVG-richtlijnen. Nadat u ons snelle verificatieproces hebt doorlopen, kunt u geld aan uw wallet toevoegen middels bijvoorbeeld iDeal en aan de slag gaan!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.