Menu Mijn account

Bitcoin Gold

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 60,0696733
2.36%24H

Bitcoin gold kopen met Euro's en betalen via iDeal?

Dat doe je met Bitcoin Meester! Bitcoin Gold kopen is eenvoudig en snel via ons platform. Uiteraard is het belangrijk dat u op de hoogte blijft van de Bitcoin gold koers en uw geld daardoor op de juiste manier kunt investeren. Hier kunt u de Bitcoin gold prijs in gaten houden en op het juiste moment instappen. Wanneer u een vaste prijs voor de Bitcoin gold in gedachte hebt, kunt u ook een stop-loss & buy order instellen.
Dit bespaart u het werk van de Bitcoin gold koers in de gaten houden en u bent toch aan handelen. 

Grafiek Bitcoin Gold

Wat is Bitcoin Gold?

Bitcoin Gold is een hard fork van Bitcoin. Deze hard fork heeft plaatsgevonden in 2017. Bitcoin Gold is een reactie op de fork initiatieven van de Chinese Bitcoin Miners. De doelstelling van Bitcoin Gold is om Bitcoin mining te decentraliseren. Dit willen zij bereiken door elke computer in staat te stellen om Bitcoin te minen. Wat is Bitcoin Gold? 

Uw Bitcoin Meester account aanmaken is zeer eenvoudig

Wilt u een persoonlijke of een zakelijk account? Beide zijn mogelijk op Bitcoin Meester. Na het snel door ons verifieren van uw gegevens, kunt u kiezen welk eurobedrag  u op uw account wilt zetten. Indien u dit met iDeal doet, is het bedrag al binnen enkele minuten beschikbaar om BTC gold coin en andere valuta te kunnen kopen en verkopen. U bewaart uw coin in de Bitcoin gold wallet, waarmee u ook andere cryptocurrencies kunt beheren. Wees daarbij gerust om uw gegevens; deze behandelen wij volgens de AVG richtlijnen. Maak vandaag uw account aan en ga aan de slag!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.