Menu Mijn account

Bitcoin Gold

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 22,2012522
0.89%24H

Bitcoin Gold (BTG) kopen met iDEAL

Via ons platform kunt u Bitcoin Gold kopen en verkopen. Bekijk hieronder de huidige koers van Bitcoin Gold. Door een account aan te maken krijgt u toegang tot het handelen via Bitcoin Meester. Bij ons kunt u meer dan 200 verschillende cryptovaluta kopen en verkopen.

Komt u er niet uit met het maken van een account, contacteer dan een van onze medewerkers. Deze zijn te bereiken via telefoon, e-mail of chat.

Grafiek Bitcoin Gold

Wat is Bitcoin Gold?

Bitcoin gold is een fork van de Bitcoin code. Dit betekent dat er een kopie van de Bitcoin code is genomen, en dat deze daarna niet meer verbonden is aan Bitcoin. Wel kregen alle houders van een halve Bitcoin een halve Bitcoin Gold toen de kopie werd gemaakt.

De cryptovaluta is bedacht met als belangrijkste doel om het gebruiksvriendelijker te maken voor ontwikkelaars van programma’s op de blockchain. 

Waarom Bitcoin Gold?

Bitcoin Gold is uniek door het aanbieden van dezelfde eigenschappen als Bitcoin zelf, terwijl het tegelijkertijd ook een nieuwe aanpak biedt voor het ontwikkelen van programma’s op de blockchain. Het is één van de eerste munten die is gebaseerd op code die is afgesplitst van Bitcoin. Op die manier heeft het veel aandacht getrokken van grote investeerders. Daarnaast is het ruim beschikbaar en wordt het ook al geaccepteerd door een aantal online partijen als betaalmiddel.

Het is een open-source platform, wat inhoudt dat iedereen kan werken aan de verbetering van de blockchain en de veiligheid ervan. De ontwikkelaars hiervan worden betaald in de eigen valuta.

Als laatste is het goed om te weten dat Bitcoin Gold een ander soort algoritme heeft om nieuwe tokens uit te brengen. Hierdoor is het moeilijker voor een enkele partij om heel veel van de munten te maken.

Handelen via Bitcoin Meester

Bitcoin Gold kopen bij Bitcoin Meester kan snel en makkelijk na het maken van een account. Nadat uw account is geverifieerd kunt u hier euro’s op storten. Dit kan bijvoorbeeld snel via iDEAL. Het bedrag is binnen een paar minuten beschikbaar. Als u Bitcoin Gold koopt wordt dit bijgeschreven op uw account. Via dit account beschikt u ook over een wallet waarin u de cryptovaluta kunt bewaren.

U kunt de munten ook in uw eigen wallet van het platform bewaren. Als u Bitcoin Gold of andere munten verkoopt betalen wij snel uit. Indien u vaker koopt en verkoopt via ons platform, neemt de korting op de transactiekosten toe.

Verdere informatie nodig?

Bekijk onze FAQ pagina of onze handleidingen waar wij u begeleiden met het aanmaken van een account, het kopen van munten, of het instellen van uw Google Authenticator. Mocht er iets niet duidelijk zijn, neem dan contact op met onze helpdesk. Dit kan via mail naar helpdesk@bitcoinmeester.nl, of telefoon op 085 007 6000. U kunt ook een chat starten met een van onze medewerkers.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.