Menu Mijn account

BitSend

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,00442
-1.78%24H

Bitsend kopen met Euro's doet u bij Bitcoin Meester!

BitSend wordt ook wel omschreven als de munt van de toekomst. Het doel is dan ook dat BitSend over 100 jaar nog hetzelfde gebruikt kan worden en dat het tegen dezelfde beloning nog steeds gemined kan worden.
De munt kent de komende 100 jaar dan ook geen block halving, daardoor blijft de beloning voor de miners dus hetzelfde. Dit zorgt voor een stuk minder prijsspeculatie over BitSend, omdat dit echt een munt is voor de lange termijn.

Let op! Bitsend is niet meer te kopen in verband met het delisten van deze munt. De bezitters van deze munt hebben tot 20 januari om de munt te verkopen. Vervolgens tot juni 2020 om de munt te versturen naar een alternatieve wallet. Hierna zullen de wallets worden verwijderd.

Grafiek BitSend

Mis nooit het juiste moment om te kopen of verkopen

BSD oftewel BitSend is één van de coins die op Bitcoin Meester wordt aangeboden. In ons overzicht kunt u eenvoudig bijhouden wat de munt doet en wanneer u het beste kunt kopen en verkopen. Via ons platform bieden we ook stop-loss en buy orders, hiermee kiest u van tevoren uw koop of verkoopprijs. Ons platform is laagdrempelig en daarmee voor beginnende en meer ervaren handelaren in cryptocurrencies geschikt.
Daarbij is Bitcoin Meester transparant in de prijzen, waardoor u altijd weet waar u aan toe bent. Tevens krijgen Frequente cryptocurrency handelaars op Bitcoin Meester korting op de transactiekosten.Deze kosten zijn minimaal 2%, maar kunnen verlaagd worden naar 1,75% zodat u nog meer haalt uit u BSD coin en andere coins.

Vandaag een account aanmaken is vandaag beginnen met handelen

Wanneer u eenmaal een paar simpele stappen hebt doorlopen en uw account door ons is geverifieerd, kunt u zelf bepalen welk eurobedrag u op uw account stort.Dit kan eenvoudig via iDeal waardoor uw geld binnen een paar minuten beschikbaar is om te gaan handelen in BitSend en andere valuta. U kunt uw tegoed in uw persoonlijke wallet bewaren of deze laten staan op onze veilige offline servers. De keuze is aan u.
Wij behandelen uw gegevens en tegoeden volgens de AVG richtlijnen. Begint u ook vandaag?

Vragen over BSD of andere zaken op Bitcoin Meester?

Die beantwoorden wij graag! Op de FAQ pagina vindt u de meest gestelde vragen zijn. Daarbij zijn er handleidingen beschikbaar om u op weg te helpen. Contact opnemen kan natuurlijk ook via telefoon (085 007 6000), mail of chat. Veel handel succes!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

De 5 meestgestelde vragen

Bekijk hier de 5 meestgestelde vragen.

  • Waarom moet ik voor Bitcoin Meester kiezen?
  • Wat is Bitcoin Meester?
  • Hanteren jullie een limiet voor kopen en verkopen?
  • Wat is het verschil tussen storten en versturen?
  • Hebben jullie voldoende voorraad?
Bekijk alle vragen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 1,00 onder de € 1.000,-.
Bancontact
Kosten: € 1,00 + 1.1%
SEPA
Kosten: € 1,00 onder de € 1.000,-.
Giropay
Kosten: € 1,00 + 2%
Sofort
Kosten: € 1,00 + 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):
1000


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.